Hitta hall lampor & tips - LED vägglampor & LED strips | Lampmani
Levý banner
Pravý banner
MENY
0 0 kr
999 kr mer att få gratis frakt mer att få gratis frakt
Kategori

Filtrering

Filter laddas..

Vendor 2

Trappa och hall

  • Bästsäljare
  • Mest sedda
Mer bästsäljande produkter

Beskrivning av kategori

Hallbelysning & trappbelysning från nattlampor till LED lister


Hallen är det första rummet dina vänner och gäster ser så ett välkomnande ljus i hallen är lika viktigt som andra rum i ditt hem. Hallen kan också ofta vara mörk om det saknas fönster i entren och många gånger är hallar små - speciellt i lägenheter. Med vägglampor och led lister kan du skapa mer rymd i en mörk liten hall genom att skapa rätta ljuspunkter och förstora. Detsamma gäller halltrappor som är ofta mörka och där det oftast ej finns några fönster.


Vilken slags belysning för din hall?


Här hittar du LED belysning för din hall och trappa (för både utomhus och inomhus trappor). Vi erbjuder LED vägglampor, LED strips eller lister och nattlampor som ofta har rörelsesensorer då dom slår på och släcks av beroende på om någon är i närheten. Hall lampor och trapplampor med sensorer är väldigt populära då dessa är områden i ditt hem där vi inte spenderar mycket tid och därför ett sätt att spara energi då lamporna slår på endast när du är i närheten.


LED vägglampor för hall och trappor


LED vägglampor är perfekt för att lysa upp mörka hallar och trappor och kan också skapa illusioner och skuggor på sidorna av hallen eller trappan. De ger en bra generell belysning oavsett om det är downlight, uplight eller båda dessa samtidigt. LED spotlights för din hall eller trappväggen är också effektiva om du vill lysa upp tavlor eller familjeporträtter eller ovanför spegeln. Väldigt populär för inomhus och utomhus trappor är nattlampor med rörelsesensor så du ser vart du går utan att behöva fumla mitt i natten och försöka att hitta lysknappen.


LED strips eller remsor


Användningen av LED strips och lister har blivit ett allt vanligare sätt att belysa trappan och andra interiörer i huset. LED ljusslingorna för hallen och trappan är också populära under julen som julbelysning. Denna typ av belysning finns i ett rikt utbud av färger och ljusstyrkor. Ljuskvaliteten är försedd med individuella LED-sändare. Komponenter av denna lampa är fästa på ett flexibelt kretskort. Detta gör att du kan använda dem var som helst då en del LED strips har tejp och kan till om med fästas på ojämna ytor. Att ansluta LED-remsor kräver en DC-strömkälla eller en annan LED-remskomponent som är ansluten till en DC-strömkälla.


12V och 24V vilket ska man skaffa?


LED lister / remsor är sorterade efter deras spänningsbelysningssystem. Det är inte så stor skillnad mellan till exempel 12V och 24V så länge du har rätt transformator.


12V LED strips är det bästa sättet för dig som bara börjar med LED strip belysning. Anledningen till detta är det faktum att deras skärlinjedelar har kortare avstånd mellan varandra. Dessa passar också bäst för små områden i hallen som ovanför hallspegeln.


LED strips 24V har ett längre avstånd mellan sin skärlinje. De är mest energieffektiva eftersom de har sänkt potentialen för spänningsfall och är bättre för större områden såsom på väggen uppför trappan. Det andra alternativet av LED-strips 230V där transformatorn är inbyggd.


RGB LED strip belysning


RGB LED strips är gjord av röda, blå och gröna LED-chips och den ger subtilt och starkt ljus samt olika färger. Dessa är också Smart LED-strips. Det betyder att du kan styra dem via wi-fi, med din telefon (genom applikationer som TUYA smart) eller någon annan fjärrkontroll.


Oavsett vilken typ av LED väggbelysning för din hall eller trappa så hittar du det hos oss. Skapa illusioner och med färgglada ljus eller håll det klassist med enkla nattlamor och vägglampor.
Banner patička

Copyright © 1994 – 2024 Donoci s.r.o. Alla rättigheter reserverade. Info om personlig data bearbetning. i