Elstolpar & ljusstolpar med eluttag utomhus | Lampmani
Levý banner
Pravý banner
MENY
0 0 kr
999 kr mer att få gratis frakt mer att få gratis frakt
Kategori

Filtrering

Filter laddas..

Utomhus uttagsstolpar för trädgården

  • Bästsäljare
  • Mest sedda
Mer bästsäljande produkter

Beskrivning av kategori

Utomhusuttag för trädgårdslampor - eluttagspelare & pollare med eluttag


Har du någonsin hamnat i en situation där du behövde ett utomhusuttag med ström men det fanns inget i närheten? Kanske du hade köpt en ny trädgårdslampa med kontakt eller du behövde borra någonting med en borr som hade elkontakt eller du helt enkelt bara ville ladda mobilen eller din laptop medan du relaxade på gräsmattan? Då skulle ett eluttag för din trädgård vara bra och i vår online butik erbjuder vi enkla lösningar för precis dessa situationer. Eluttag utomhus är våra kunders favorit när det gäller utomhusbelysning. När du letar efter vägguttag för utomhus bör du komma ihåg att ditt uttag kommer att stå emot alla slags väder och det är därför viktigt att titta på IP-klassificering också. Detta ger dig information om hur motståndskraftig ett visst uttag är mot regn och smuts. På så sätt kommer du enklare att kunna handla ett helt vattentät eluttag om det är vad du behöver.


Installation av belysningstolpe med eluttag


När du bestämmer dig för att installera ett eluttag utomhus är det bra att skapa ett hål för kablar på baksidan av ett redan placerat inomhusuttag. Den nya ska ligga i anslutning till den på ytterväggen. Om detta inte är möjligt bör du överväga att dra en kabel från ett inomhusuttag längs väggen – för att skydda utsatta delar av ledningen. Om du köper ett uttag med en monteringsdosa i metall jordar du den för säkerhets skull (inte nödvändigt för monteringsdosor av plast).


Olika typer av eluttag - enkla elstolpar till elstolpar med belysning


En elstolpe är en fast monterad pollare med eluttag för utebelysning som påminner lite om en ljusstolpe. Vissa av dessa elstolpar har också belysning och kommer med två till fyra uttag. Om du för tillfället har en eluttagsstolpe med två pluggar kan du också köpa en förgreningsbox med fyra. Vi har olika typer av eluttag, i olika färger och material och olika funktioner. Mycket populärt är utomhus hylskolonn med en timer. Vi erbjuder markspett när du installerar dina eluttag eller eluttagslyktor med timer eller dom med ljussensor som slår på när det börja skymma och släcks vid gryningen. På det viset spar du både energi och pengar.


Vi erbjuder allt från korta kompakta hylskolonner med timer till höga elstolpar. Allt du behöver göra är att välja rätt eluttag utomhus, som passar bäst för din trädgård eller ditt uteområde.


Kolla gärna vårat stora sortiment av utomhus ljusstolpar, strålkastare och andra utomhusbelysningar för din trädgård när du ändå är här!
Banner patička

Copyright © 1994 – 2024 Donoci s.r.o. Alla rättigheter reserverade. Info om personlig data bearbetning. i