Professionella LED lampor för professionellt bruk | Lampmani
Levý banner
Pravý banner
MENY
0 0 kr
999 kr mer att få gratis frakt mer att få gratis frakt
Kategori

Filtrering

Filter laddas..

Vendor 1

Professionell Belysning med en 5 års garanti

  • Bästsäljare
  • Veckans bästa erbjudanden
  • Mest sedda
Mer bästsäljande produkter

Beskrivning av kategori

Professionell LED belysning - rörelsesensor & vattentäta lampor med mer


Vi har ett stort sortiment av professionell arbetsbelysning från kontor till gatubelysning för allmänheten. Bra arbetsbelysning som måste finnas inomhus där arbetsförhållanden med precision till kvalitet är viktigt. Dessutom utomhus belysning för byggplatser och för offentliga platser som parkeringshus är det minst lika viktigt med professionell belysning. Här hittar du alla slags professionella LED lampor med 5 års garanti från inomhus LED armaturer och takplafonder till utomhus LED strålkastare, spotlights och gatubelysning. LED belysning i alla dess former och modeller är energisnåla och de har också ett starkare ljus, lång hållbarhet och de är miljövänliga. För just LED industrilampor är vattentäta lampor och dom med rörelsesensor väldigt viktiga.


Professionella LED lampor med rörelsesensor


På arbetsplatser inne och på allmäna platser är LED utomhuslampor med sensorer en optimal och energieffektiv belysning. På dessa platser är det mycket rörelser och människor kommer och går i olika intervaller. Därför är LED lampor med rörelsesensorer mest använda där eftersom belysningen tänds och slocknar automatiskt beroende på om någon är i området. Du kan ställa in olika sensorkänsligheter i procent på vissa lampor med sensorer så att varje ljus har olika synvinklar, observerad radie och ljusets varaktighet med mer.


Professionell vattentät belysning


Vattentäta lampor är en nödvändighet för professionella lampor och arbetslampor som används utomhus. Till exempel gatulamporna måste vara vattentäta då det kan regna eller snöa vilken tidpunt somhelst beroende på tiden på året. Här hittar du också vattentäta takplafonder som kan behövas där det är mycket luftfuktigehet eller på utsidan av garage dörren. För andra utomhusarbeten hittar du också professionella LED stråkastare med stativ med mer.
Banner patička

Copyright © 1993 – 2024 Donoci®. Alla rättigheter reserverade. Info om personlig data bearbetning. i