Terrassvärmare & infravärmare för altan och trädgård | Lampmani
Levý banner
Pravý banner
MENY
0 0 kr
999 kr mer att få gratis frakt mer att få gratis frakt
Kategori

Filtrering

Filter laddas..

Vendor 5

Terassvärmare

  • Bästsäljare
Mer bästsäljande produkter

Beskrivning av kategori

Utomhusvärmare – Altanvärmare & infravärme för balkong


Att kunna sitta på altan endast på sommaren är nu blott ett minne. Nuförtiden kan du värma din altan, balkong och terrass så du kan sitta där även under vintertid. Med en infravärmare eller terrassvärmare förlänger du både dygnet och året! Då vi alla vet att Nordiska sommarkvällar kan också vara svala ibland så är det en investering för alla tider på året från sensommaren, hösten och våren så att du kan sitta på din altan utan att vara rädd för att frysa. Dessa infravärmare eller elektriska utomhus värmelampor är också perfekta på campingplatser eller sommarstugor. Om du ej har eluttag på altanen vid din sommarstuga kan du lätt köpa billiga elstolpar hos oss så du kan plugga in din el utomhusvärmare.


Olika typer av balkongvärmare, värmare för uterum & trädgård


Terrassvärme och utomhus värme för din trädgård kan komma i många olika former från hängande terrassvärmare till infravärmare som är stående. Hos oss hittar du snygga svarta terrassvärmare från varumärket Nedis. Dessa moderna infravärme lampor finns i eleganta stående lyktstolpar och genom höjden kan värmen snabbt sprida sig till en hel inglasad altan även under vintern. Om du ska ha en infravärmare i ditt uterum eller på din balkong är en hängande infravärmare kanske mer passande. I och med att infravärmare endast värmer upp det närmaste området är placeringen viktig. Om du ska ha en infravärmare i ditt uterum eller på din balkong behöver du placera den på väggen där bordet står och där du och dina gäster sitter.


Handla de bästa altanvärmarna hos oss! Kolla gärna våra matchande stående utelampor för din trädgårdsbelysning för att ge din altan och uteplats en elegant helhet.
Banner patička

Copyright © 1993 – 2024 Donoci®. Alla rättigheter reserverade. Info om personlig data bearbetning. i