Led lampor utebelysning - Led strålkastare rörelsevakt | Lampmani
Levý banner
Pravý banner
MENY
0 0 kr
999 kr mer att få gratis frakt mer att få gratis frakt
Kategori

Filtrering

Filter laddas..

Vendor 8

LED Strålkastare

  • Bästsäljare
  • Veckans bästa erbjudanden
  • Mest sedda
Mer bästsäljande produkter

Beskrivning av kategori

LED strålkaster för trädgård och uppfart - Köp energisnåla strålkastare nu


LED strålkastare är en energisnål belysning anpassad för utomhusmiljöer som trädgårdar, fasader, garage, och ofta använd på arbetsplatser eller parkeringsplatser. Strålkastare ger en bred ljusstråle och är ett effektivt sätt att belysa din trädgård och områden runt huset och vid uppfarten till garage. LED strålkastare med rörelsesensor tänds automatiskt när någon närmar sig det skannade området. Därför är dessa LED utomhusbelysningar som LED strålkastare med rörelsevakt en perfet lampa för att förebygga inbrott. Strålkastare är den bästa gårdsbelysningen om du vill känna dig trygg!


Varför borde du köpa en LED strålkastare?


Med LED strålkastare kan du spara upp till mer än 80% av dina energikostnader! Dessutom har de en betydligt längre livslängd än konventionella strålkastare. De är mer energieffektiva, de producerar mer ljus per watt. De har högre lumen, vilket resulterar i starkare ljus. Med tanke på miljön är de också bättre än andra alternativ eftersom dom inte innehåller bly, kvicksilver, glas och giftiga ämnen. Utomhusstrålkastare med LED, blir inte like varma som andra belysningsalternativ. En LED-flood-lampor kan hålla i upp till 50 000 - 70 000 timmar.


Kika in i vår butik för och filtrera efter stil, funktioner liksom dom med fjärrkontroll och så vidare. I vårat stora sortiment hittar du den optimala strålkastare utebelysningen för ett riktigt starkt ljus som lyser upp trädgård och gårdsplan eller välj en LED strålkastare med rörelsevakt för att bevaka uppfarten eller trädgården! Kolla gärna efter erbjudanden vi har på LED strålkastare just nu på vår REA sida.
Banner patička

Copyright © 1993 – 2024 Donoci®. Alla rättigheter reserverade. Info om personlig data bearbetning. i