Rea belysning med sensor- veckovis upp till 70% rabatt | Lampmani
Levý banner
Pravý banner
MENY
0 0 kr
999 kr mer att få gratis frakt mer att få gratis frakt
Kategori

Filtrering

Filter laddas..

Kategorie AKCE 2

Stor rea på belysning med sensor

  • Bästsäljare
  • Veckans bästa erbjudanden
  • Mest sedda

Beskrivning av kategori

Rea på belysning med sensor - rörelsesensor & ljussensor - för inomhus & utomhus


Här hittar du nedsatta priser på lampor med rörelsesensor och ljussensor för både inomhus och utomhusbruk. Varje vecka erbjuder vi rabatt på belysning med rörelsesensor av olika modeller och stilar för att ge tillbaks till våra kunder. Missa inte din chance att hitta snygga och billiga sensorbelysningar för hem eller trädgård till fantastiska priser. Vi har flera olika designs på rea just nu. Om du till exempel hittar en billig strålkastare med rörelsevakt här idag, vänta inte med att köpa! Nästa vecka finns kanske inte samma sensorbelysning på rean längre då våran försäljningar ändras varje vecka.


Rea lampor med rörelsesensorer inomhus


Lampor med rörelsesensor kan detektera rörelse och tänds när någon närmar sig ett specifikt område och släcks när någon lämnar området. Inomhus är dessa lampor med rörelsesensor populära i hallen eller i trappor som nattlampor så man inte snubblar över någonting om man vaknar mitt it natten.  De användas också ofta i rum där vi inte spenderar mycket tid som källare eller garage. Med sensorlampor kan du enkelt spara energi eftersom lampan inte är tänd i onödan och håller därmed ännu längre och på så sett spar ytterligare energi. Därför använder förtag dessa sensor lampor i deras lager och på så sätt spar kostnader då lampan endast är på när någon är i rummet. På vår rea hittar du både vägglampor och taklampor med rörelsesensorer. Så passa på att fynda idag!


Varför LED lampor med rörelsesensorer?


De flesta av våra lampor med rörelse sensorer eller ljussensorer använder LED-teknik. Halogen överträffar klassiska glödlampor när det gäller livslängd och strömförbrukning men i jämförelse med LED lampor så är dom ännu bättre.  LED lampor sparar 60 % av kostnaden, jämfört med halogenlampor. Dessutom inhåller de inte giftiga ämnen såsom kvicksilver så är bättre för miljön.


Rea på utomhuslampor med sensorer


Utomhuslampor med sensorer finns i olika modeller. Hos oss hittar du olika modeller och designs av belysning med sensor från strålkastarstolpar med rörelsevakt till tak och väggarmature med skymningsrelä sensor och rörelsesensor. Utomhuslampor med ljussensor slår lampan på automatiskt när det börja på att skymma. Men om du vill spara på energikostnader så är lampor med rörelsesensorer bättre och används oftast ovanför ytterdörren eller garage dörren. Då tänds lampan endast när man närmar sig dörren så man kan lätt hitta nyckelhålet om man kommer hem en sen kväll. Den andra anledningen för utomhuslampor med rörelsesensor är för att förebygga inbrott då lampan tänds när någon närmar sig ditt hem. Därför kallas också dessa lampor för belysning med rörelsevakt. I vår butik hittar du också smart belysning med övervakningskameror för att känna dig extra trygg. Vi har också smartbelysning med rörelsesensor som Philips Hue & Nedis med fler där du kan programmera dina lampor så dom tänds även när du är på semester. Dessa smart lampor med sensor är normalt kostliga fast för tillfället hittar du dom i vår rea tillsammans med övervakninskameror och andra belysningar med sensorer.

Banner patička

Copyright © 1993 – 2024 Donoci®. Alla rättigheter reserverade. Info om personlig data bearbetning. i