Reflektorlampor - strålkastare i LED & Halogen E14, E27 | Lampmani
Levý banner
Pravý banner
MENY
0 0 kr
999 kr mer att få gratis frakt mer att få gratis frakt
Kategori

Filtrering

Filter laddas..

Vendor 2

Reflektorlampor

  • Bästsäljare
  • Mest sedda
Mer bästsäljande produkter

Beskrivning av kategori

Reflektorlampor med skruvsockel eller stiftsockel


I vårt utbud av reflektorlampor hittar du både LED och halogen strålkastare och de finns med skruv eller stiftsockel. De vanligaste typerna reflektorlampor är E14-lampor, E27-lampor, GU5-lampor och GU10-lampor. En reflektorlampa ger ett mer riktat ljus än andra strålkastare glödlampor. Ju smalare ljusvinkeln är, desto mindre område täcks med ljus och ljuset är mer riktat framåt och mindre ljus åt sidorna. Därför passar dessa glödlampor bra för läslampor eller för att belysa mindre ytor, särskilda föremål i rummet som du skulle vilja framhäva. Lampor med en högre ljuskägla passar bättre för belysningar av större ytor.


När du väljer mellan halogen eller LED reflektorlampa är det värt att komma ihåg att LED drar mycket mindre energi än halogen strålkastare och att de dessutom har längre livslängd och är mer miljövänliga. Vi har en massa olika modeller av LED glödlampor så kolla gärna våra andra modeller om du vill spara energikostnader,


Köp reflektorlampor hos oss idag för din läslampa eller annan bordslampor för att framhäva en vacker tavla eller dekoration.
Banner patička

Copyright © 1993 – 2024 Donoci®. Alla rättigheter reserverade. Info om personlig data bearbetning. i