Belysning för alla rum i ditt hem - badrumslampor m.m | Lampmani
Levý banner
Pravý banner
MENY
0 0 kr
999 kr mer att få gratis frakt mer att få gratis frakt
Kategori

Rum

Bästsäljare

Veckans rabatter

Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...

Nya produkter

Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...

Beskrivning av kategori

Från sovrumslampor till LED taklampor i kök och badrum - här hittar hembelysning för alla rum


Köksbelysning


Alla matälskare håller nog met att köket är hemmets hjärta där vi tillbringar mycket tid tillsammans medans vi skapar kreativa rätter. Men för att laga mat krävs bra köksbelysning och stilfulla kökslampor. Oavsett om du välja traditionella köksarmturer eller industriell takkronor över ditt matbord, eller LED taklampor för ditt kök så har vi ett brett sortiment. Letar du efter köksbelysning för skåp så har vi LED-strips som du kan placera på undersidan av skåpen för att få en sockelbelysning.


Badrumsbelysning


Badrumslampor för tak och vägg är minst lika viktig och där vi också spenderar en hel del tid. Vare sig vid slappna av i badet eller duschen, eller raka oss eller sminka oss så behövs den rätta belysningen. För det rätta ljuset i ditt badrum rekommenderar vi att du tittar på badrumsarmaturer, dimbara LED vägglampor eller LED taklampor för badrummet eller duschen. I denna kategori hittar du även upplysta speglar och badrumstillbehör.


Vardagsrumsbelysning & Sovrumsbelysning


Från vägglampor till taklampor så har vi ett brett utbud för ditt sovrum (inkluderat barns sovrumslampor) och vardagsrum. Vi erbjuder också en komplett lösningarna för hur du ska kunna ligga kvar i din säng eller soffa utan att behöva gå upp och vakna i lugn till bekvämt ljus genom smart hem belysning som är fjärrstyrd eller programmerad i din app. För ytterligare bekvämlighet har vi dimbar tak och vägg LED-belysning för sovrum och vardagsrum (eller LED-listbelysning), ljusslingor över sängen som på ett underbart sätt ger än avslappnad känsla. I denna kategori hittar du också ljudutrustning, dekorativ belysning, lysrör och många andra ljuskällor för att göra ditt sovrum ännu mer speciell.


Lampor för kontor, garage, hall och källare


Vi har också taklampor och vägglampor för de rum där vi inte kanske spenderar lika mycket tid så hittar du också kontorslampor, hallbelysning, LED belysning för garage och källare. Med tal på garaget så har vi även bilbelysning ifall om du skulle behöva billampor.


Utebelysning & trädgårdsbelysning


Vi har ett fantastisk erbjudande av fasadbelysning och lampor till terrassen och trädgården, där vi återigen har produkter uppdelade i olika kategorier såsom traditionella LED utomhuslampor, vägglampor, taklampor. Vi erbjuder även trädgårdsljussensorer, trädgårdslampor som ger sken och framhöver dina blommor eller fontän, samt utomhusgirlanger och ljusslingor för att framkalla en mysig och relaxad atmosfär.
Banner patička

Copyright © 1993 – 2024 Donoci®. Alla rättigheter reserverade. Info om personlig data bearbetning. i