Elektriska insektsdödare och insektsfällor utomhus | Lampmani
Levý banner
Pravý banner
MENY
0 0 kr
999 kr mer att få gratis frakt mer att få gratis frakt
Kategori

Filtrering

Filter laddas..

Vendor 6

Insektsfällor

  • Bästsäljare
  • Veckans bästa erbjudanden
  • Mest sedda
Mer bästsäljande produkter

Beskrivning av kategori

Insektsdödare för flugor, myggor och andra kryp


Under sommaren älskar de flesta att kunna sitta ute på altan eller i trädgården och njut av atmosfären. Dessa fantastiska stunder bör inte avbrytas av någon eller någonting. Vi styr inte naturen och tyvärr kan insekten förstöra dessa stunder för oss. Under dagen dras vi kanske med flugor och när solen gått ner dyker de där ettriga myggen upp. Men det finns lösningar för det och här kan du hitta insektsdödare och olika elektriska insektsfällor. Njut av den varma sommaren utan konstant irritation i form av surrande och undvik obehagliga insektsbett med våra flug, mygg och insektsfällor. Och ni som tycker om att sitta ute på er altan under våren då alla kryp börjar dyka upp så har vi olika terrassvärmare och infravärmare i vårt sortiment så ni håller er varm.


De flesta av dessa insekts zappers fungerar genom UV strålande lampor som är insektsdödande, dessa elektriska fällor är tysta, luktfria och säkra. Vi har olika elektriska flugdödare och insektsfällor som inte kommer i kontakt med några kemikalier vilket gör att dessa elektriska fällor är miljövänliga och säkra för människor, djur och miljön. Var och en av dessa elektriska insektsdödare har olika räckvidd, från ett par m2 upp till över 150m2. Vi har också insektsdödare som är batteridrivna och små som är lätt att ta med sig på semester eller till sommar stugan. För dom som vill använda ett mer miljövänligt alternativ hittar ni dessutom solcellsdrivna insektsdödare. Ni kan också hitta andra solcellsdrivna lampor för er trädgård i vårt utbud så kika gärna på vår trädgårdsbelysning också.


Kolla också vår REA på utomhusbelysning och utomhustillbehör då vi titt som tätt har utförsäljningar på dessa insektsfällor.
Banner patička

Copyright © 1993 – 2024 Donoci®. Alla rättigheter reserverade. Info om personlig data bearbetning. i