Husnummer med LED belysning och rörelsesensorer | Lampmani
Levý banner
Pravý banner
MENY
0 0 kr
999 kr mer att få gratis frakt mer att få gratis frakt
Kategori

Filtrering

Filter laddas..

Vendor 9

Upplysta husnummer

  • Bästsäljare
  • Veckans bästa erbjudanden
  • Mest sedda
Mer bästsäljande produkter

Podkategori: Upplysta husnummer - Nästa underkategori

Beskrivning av kategori

Husnummer med LED eller solcellsbelysning och rörelsesensorer


Alltmer populärt de senaste åren är LED belysta husnummer. Dessa belysta dörrskyltar är inte bara snygga och eleganta men gör det enklare för dina gäster, brevbärare, taxi chaufförer eller leverantörer att hitta ditt hus när det är mörkt ute. Våra LED husnummer är mycket enkla att montera på väggen och de levereras med alla siffror 0 - 9 och bokstäver från a - f i vissa fall fast a - d är mer vanligt. På det viset kan du sätta fast ditt husnummer själv, till exempel 245b eller 45.... Skulle du flytta och ditt hus nummer ändras har du alla nummer så det kan lätt ändras. Husnummer belysning kan i vissa fall dra mindre el än andra typer av entre lampor.


LED belysta husnummer eller solcellsdrivna husnummer?


Först och främst, när du väljer ett rätt husnummer tänk på att se till att det är tåliga mot väderförhållanden som låga eller höga temperaturer, snö, regn och annat. Sedan har du valet av LED belysta eller solcellsdrivna husnummer. De flesta husnummer använder LED belysning, vilka drar väsentligt mindre el än andra ljuskällor. Solcellsdrivna husnummer laddas av solen under dagen och lyser när det skymnar så på det viset behöver du inte el för lampan och behöver inte betala för el kostnader. För att lampan ska fungera optimalt, rekommenderas att den placeras så att solpanelen träffas av solen minst tre timmar om dagen. Försäkra dig om att solcellerna inte hamnar i skuggan och får tillräckligt med sol (som under vinter halvåret då det är mindre timmar ljus). Annars kanske inte batterierna laddas tillräckligt för att lampan ska lysa hela natten. I vårat sortiment hittar du båda alternativen från högkvalitativa designer märken som Eglo och Paulmann. Du kan välja mellan stora och små husnummer eller svarta och vita belysta husnummer.


Spar energi med LED husnummer med rörelsesensor


Vi rekommenderar dessutom LED belysta husnummer med rörelsevakt för din ingång eftersom lampan bara tänds när någon är i närheten eller när du öppnar dörren och slås av när du gått in och därför drar mindre energi då lampan bara tänds för kortare stunder. Kolla och jämför olika designs och modeller då rörelsesensorernas räckvidd och ljuslängd kan variera. Fördelen med husnummerbelysning med rörelsedetektor är att de sparar energi och pengar! Kolla dessutom vår rea där vi har erbjudanden för upp till 70% av orginala priset i vissa fall.
Banner patička

Copyright © 1993 – 2024 Donoci®. Alla rättigheter reserverade. Info om personlig data bearbetning. i