Industriella LED lampor & lysrör - 5 års garanti | Lampmani
Levý banner
Pravý banner
MENY
0 0 kr
999 kr mer att få gratis frakt mer att få gratis frakt
Kategori

Filtrering

Filter laddas..

Slitstarka Lampor

  • Bästsäljare
  • Veckans bästa erbjudanden
  • Mest sedda
Mer bästsäljande produkter

Beskrivning av kategori

Arbetsbelysning från strålkastare till LED lysrörsarmaturer


I vårt utbud hittar du industriella belysningar som slitstarka strålkastare och lysrör som är designad för industri och därför gjorda av slitstarka material med bra ljusstyrka. Industribelysning i LED underlättar produktionen och samtidigt är den viktig för att skapa en behaglig arbetsmiljö på kontor och andra arbetsplatser. Vi har ett brett sortiment på både taklampor och vägglampor för industri och som omfattar produkter som täcker alla möjliga behov i t.ex. kontor, fabriker, lagerlokaler, stall, gym och garage. Vi har industri lampor som strålkastare för utomhus, slitstarka lampor för garage och källare, samt lysrör för kontor.


Kontorsbelysing lysrör & slitstarka lampor för tak och väggar


Här hittar ni både industriella fluorescerande lysrör T8 och industriella LED lysrörsarmaturer för inomhus samt industriella LED vägglampor och takbelysing som är lämpliga för korridorer, kontor, gym eller butiker. För hemmabruk ser du dom användas oftas it hemmakontor, garage och källare, kök, badrum och även för hall. Vi har lysrör i olika längder och styrka, smart lysrör och de som är dimbara liksom LED spotlights och plafonder från stora varumärken som Philips, Eglo, Ledvance, Globo och märken som Grönlux där vi erbjuder 5 års garanti.


Slitstarka LED tak- och vägglampor för inomhus & utomhus


LED vägglampor och takplafonder för industri är tillverkade av slitstarka metaller och används ofta i garage, källare eller som utomhusbelysning vid parkeringshus och också för områden med extrema väderförhållanden. Det finns också slitstark belysning för badrum och kök också eller vartsomehelst ni behöver lite mer tåliga lampor. Om ni letar efter slitstarka LED vägg- eller taklampor specifikt för garage eller badrum hittar ni de också från varumärken som Brilagi, Philips, Paulmann, Eglo och många fler.


Industri LED strålkastare utomhus


LED strålkastare för allmänbelysning ger en bred och stark ljusstråle och är ett mycket effektivt sätt att belysa parkeringshus, parker eller i ditt hem för din trädgård, områden runt huset, vid parkering och garage och erbjuder ett väldigt starkt ljus på områden ni ni vill ha uppsyn på eller visa upp för era grannar som din trädgård. Vi har också rörelsesensorns LED strålkastare som tänds automatiskt när någon är i närheten och ett bra sätt att förebygga inbrott. LED strålkastare är mer energieffektiva, de producerar mer ljus per watt förbrukad ström. De har högre lumen, vilket resulterar i starkare ljus. Med tanke på miljön så är LED belysning ett bra alternativ då de också innehåller mindre gifter.


Sist men inte minst så vill vi påminna er om att vi erbjuder 5 års garanti på många av våra slitstarka LED lampor och LED lysrör så ni inte behöver oroa er då kostnaden för dessa typer av belysningar kan vara hög ibland.
Banner patička

Copyright © 1993 – 2024 Donoci®. Alla rättigheter reserverade. Info om personlig data bearbetning. i