LED bordslampor & fönsterlampor - köp billigt online! | Lampmani
Levý banner
Pravý banner
MENY
0 0 kr
999 kr mer att få gratis frakt mer att få gratis frakt
Kategori

Filtrering

Filter laddas..

Vendor 8

LED lampor och små lampor

  • Bästsäljare
  • Veckans bästa erbjudanden
  • Mest sedda
Mer bästsäljande produkter

Beskrivning av kategori

LED bordslampor - Stora & små, från dimbara till smarta för alla rum


Med vår LED-bordsbelysning kan du spara pengar på den årliga el räkningen medan du hjälper miljön. Vi har ett stort sortiment av LED-bordslampor i olika designs och modeller. För hemmakontoret har vi LED-skrivbordslampor och för sovrummet har vi snygga LED-sängbordslampor. Oavsett vilket rum i ditt hem har vi en bordslampa som passar in. Vi har ett flertal bordslampor för hall och vardagsrum också - stora och små och ett stort utbud av bordslampor för barnrum - från favorit Disney-karaktärer till LED-nattlampor.


LED bordslampor i olika designs


Bordslampor för inredning och dekor finns i många stilar. Tycker du om lyx så har vi designer-bordslampor, eller om du föredrar rustika eller vintage så har vi retro LED-bordslampor. Speciellt populära är de industriella LED-bordslamporna. Men vi har flera andra stilar från klassiska till moderna bordslampor också i olika storlekar material och färger.


LED bordsbelysning med olika funktioner


Vissa av våra LED-bordslampor är batteridrivna och andra är solcellsdrivna och en del kan du ladda genom USB. Vi har också dimbara LED-bordslampor och vissa kommer med fjärrkontroll där du kan styra belysning sittande på soffan. Smarta LED-lampor är också väldigt populära då du kan programmera bordslampan att tändas och släckas även när du inte är där. Philips Hue smart belysning är en av våra storsäljare när det kommer till smart-belysning om det är något du är intresserad av. Skulle du vilja spara ytterligare energi så har vi LED-bordslampor med rörelsesensorer som kan vara passande för hallar där vi inte spenderar så mycket tid.


Oavsett modell, rum, design eller funktion - vi har LED bordslampor av alla dess slag. Kika gärna i på våra extraerbjudanden också för att fynda innan du köper din bordslampa.
Banner patička

Copyright © 1994 – 2024 Donoci s.r.o. Alla rättigheter reserverade. Info om personlig data bearbetning. i