LED strip 12V & 24V, LED strip multicolor - Köp Online | Lampmani
Levý banner
Pravý banner
MENY
0 0 kr
999 kr mer att få gratis frakt mer att få gratis frakt
Kategori

Filtrering

Filter laddas..

Vendor 5

LED slingor -dioder

  • Bästsäljare
  • Veckans bästa erbjudanden
  • Mest sedda
Mer bästsäljande produkter

Beskrivning av kategori

LED-lister och ljusslingor vita och RGB för inomhus och utomhus


LED-lister, LED strip eller LED remsor är en och samma sak. Kärt barn har många namn! LED belysning, speciellt LED strips har blivit väldigt populära de senaste åren. LED-lister används oftast för att skapa atmosfär i ditt hem och har blivit en ny mångsidig typ av belysning. Denna typ av belysning finns i ett rikt utbud av färger och ljusstyrkor. Ljuskvaliteten är försedd med individuella LED-sändare. Komponenter av denna lampa är fästa på ett flexibelt kretskort. Detta gör att du kan använda dem var som helst med de självhäftande LED-tejpremsorna och nästan hur som helst även på ojämna ytor. Att ansluta LED-remsor kräver en DC-strömkälla eller en annan LED-remskomponent som är ansluten till en DC-strömkälla.


LED-remsor och LED-slingor finna att köpa i olika längder så kan användas både inomhus och utomhus. Lys upp golvet i köket eller väggen i badrummet med en varmvit waterproof LED strip. Eller varför inte en RGB LED strip i trappan eller bakom TVn.


Vad är skillnade mellan 12V och 24V och 230V?


LED-remsor är sorterade efter deras spänningsbelysningssystem. Det är inte så stor skillnad mellan till exempel 12V och 24V så länge du har använt rätt transformator för just den ljusremsan. LED-list 230V har inbyggd transformator medans de andra behöver extern transformator. 12V LED-strip är det bästa alternativet för dig som vill ha LED lister över mindre områden. Anledningen till detta är det faktum att deras skärlinjedelar har kortare avstånd mellan varandra. LED-remsor 24V är de är mest energieffektiva eftersom de har sänkt potentialen för spänningsfall och kan därför användas över större områden.RGB LED-remsa är gjord av röda, blå och gröna LED-chips och den ger subtilt och starkt ljus samt olika färger. Dessa är också smart LED-strips. Det betyder att du kan styra dem via wi-fi och med din telefon genom applikationer Philips Hue smartbelysning eller någon annan fjärrkontroll. Om du vill veta mer om RGB kan du läsa våran artikel här.


Dessutom säljer vi alla LED-strip tillbehör du behöver för att installera din nya LED strip belysning. Skaffa de bästa LED-listbelysningen, självhäftande LED-remsorna eller tillbehören för listlampor hos oss idag!
Banner patička

Copyright © 1993 – 2024 Donoci®. Alla rättigheter reserverade. Info om personlig data bearbetning. i