Hur man väljer skåpbelysning till köket | Lampmani
Levý banner
Pravý banner
MENY
0 0 kr
999 kr mer att få gratis frakt mer att få gratis frakt
Kategori

Hur man väljer skåpbelysning till köket

Köksbelysning

Svar:

Köket är ett av de mest trafikerade rummen i hemmet. Väl spridd köksbelysning gör ett kök betydligt mer användbart och mer underhållande.

Man kan lysa upp köket på många olika sätt med mönster som passar både kök med en traditionell design men också kåk som är mer moderna och minimalistiska. En modern trend är att koppla ihop köket med vardagsrummet så att platsen där man lagar mat kan fyllas med familjemedlemmar och vänner. LED-belysning (diod) är ett utmärkt val för ett stökigt kök. De är energieffektiva ljuskällor med en lång livstid. Med LED-remsor kan du snabbt och enkelt sprida ljuset till alla hörn och de erbjuder en fantastisk flexibilitet.
 
LED pásek
  
 

Kök älskar LED-remsor


LED-remsor är enkla att installera längs en bordsskiva eller glasskåp, i lådor, och i alla hörn i köket så att man har en utmärkt vy över alla föremål. LED-remsor (diod) kan till och med lysa upp bänkytor som är ett måste om man vill använda köket. Välja rätt typ av LED-remsa är viktigt för en effektiv belysning. Vi rekommenderar att du håller dig till stilen och färgen av köket. Oftast är det bäst att använda LED-remsor med kallare ljus och en högre färgkromatitet. LED-remsor med en varmare ton passar till rustika, traditionella kök. Som dekorativ belysning kan vi också använda RGB LED-remsor för att betona färgerna i köket. De passar dock inte som belysning över köksbänken.

 

Ett annat viktigt kriterium för att välja rätt belysning är effekten av LED-remsorna (ljusintensiteten). För att belysa skåp, plintar, och socklar så är 4.8 W/meter tillräckligt. Denna ljusintensitet är inte tillräckligt för köksbänken. Det måste du ha högre ljusintensitet. Om vi använder remsan till maximal effekt, 9.6 W/meter så är det inte nödvändigt att kyla ner remsorna och de kan installeras individuellt. Det är bra att kyla ner remsorna med högre effekt (omkring 12 W/meter) så att de inte överhettas. Av denna anledningen använder vi en aluminiumprofil som är installerad med LED-remsor. Tack vare många placeringsalternativ kombinerat med en LED-remsa, kan ditt kök skräddarsys till den mest krävande användaren.

 

Fråga vad som helst

Paulina

Vi hjälper dig med valet såväl som med tekniska problem.

00468437 370 43(Måndag-Fredag 08:00 - 16:30)

Fråga

Copyright © 1994 – 2024 Donoci s.r.o. Alla rättigheter reserverade. Info om personlig data bearbetning. i