Halogenlampor Rea - Köp 2 set och spar pengar | Lampmani
Levý banner
Pravý banner
MENY
0 0 kr
999 kr mer att få gratis frakt mer att få gratis frakt
Kategori

Filtrering

Filter laddas..

MerMindre
Vendor 1

Halogenlampor

  • Bästsäljare
  • Mest sedda
Mer bästsäljande produkter

Beskrivning av kategori

Halogenlampor med garanterat lång livslängd


Liksom lysrör har halogenlampor ett kristallklart ljust. Men fördelen jämfört med många andra ljuskällor är att de har en lång livslängd och bibehåller också sitt klara ljus hela livslängden. Vårat sortiment består av många olika modelller: halogenlampor för små spotlights, glödlampsformade eller päronformade, klassiska reflektorlampor och mycket mer.


Den vanligaste användningen av halogenlampor är i underskåpsbelysning, som arbetsbelysning eller i bilstrålkastare. Deras förväntade livslängd ligger på cirka 2000 timmar. De producerar infrarött ljus, så vi rekommenderar inte att du placerar dem i närheten av konstverk eller tyger.


Vårt erbjudande inkluderar olika modeller av halogenlampor. De mest populära typerna av halogenlampor är halogenlampor G4 och halogenlampor G9 och GU10, halogenlampor E27 och E14. Om du väljer mellan LED-lampor och halogenlampor, är nästa jämförelse precis för dig. Medan LED-lampan kan spara en hög energinivå är de dyrare än till exempel G9-lampan av halogentyp.


I vårt erbjudande kan du även hitta uppsättningar av halogenlampor. De är vanligtvis packade med 2 stycken av glödlamporna. Bra sätt att spara pengar!


Om du vill spara lite mer bör du titta på rea på halogenlampor, där vi erbjuder några produkter från vårt erbjudande till rabatterade priser. Du kan till och med få tag på det välkända varumärkena som halogenlampa Philips som just nu erbjuder erbjudande på ett set av två lampor.
Banner patička

Copyright © 1994 – 2024 Donoci s.r.o. Alla rättigheter reserverade. Info om personlig data bearbetning. i