LED lampor - billiga lampor i alla former Online | Lampmani
Levý banner
Pravý banner
MENY
0 0 kr
999 kr mer att få gratis frakt mer att få gratis frakt
Kategori

Filtrering

Filter laddas..

MerMindre
Kategorie LED žárovky

LED glödlampor

  • Bästsäljare
  • Veckans bästa erbjudanden
  • Mest sedda
Mer bästsäljande produkter

Beskrivning av kategori

LED glödlampor - Lång livslängd och lägre kostnader


LED lampor kräver inte lika mycket energi för att skapa samma mängd ljus som vanliga glödlampor, vilket i slutändan sparar pengar på energikostnader. Det har bevisats att LED glödlampor behöver cirka 75 % mindre energi än vanliga glödlampor och är därför billig i drift. LED lampor har också en mycket längre livslängd. Hos oss hittar du alla former klassiska, klotlampor, päronlampor och kronljuslampor. De har också lika funktioner, en del är dimbara och så finns det glödlampor med skymnisrelä för nämna några. Hos oss hittar ni alla modeller. Men vad är skillnaden på alla?


Modeller av LED-lampor E27 och E14


De vanligaste typerna är LED-lampor E27, som har en Edison kolv som man skruvar in i lampan. Styrkan på lamporna mäts i färgtemperatur och du kan hitta ett stort utbud i vår butik. Till exempel en temperatur på 3000K är den perfekta användningen för avkoppling såväl som för produktivitet. De kan användas i hallar och kök. Medan glödlamporna med en temperatur under 2400K skapar en mer avslappnad känsla och är mer lämpade för sovrum och vardagsrum i ditt hem. En annan mycket populär modell av glödlampor som används i hushåll är LED-lampa E14. I likhet med E27 modellen kan de användas i olika områden baserat på deras färgtemperatur.


Modeller av LED lampor G9 och GU10


Led lampor G9 och LED lampor GU10 är stiftlampor och är högvolts lampor utan reflektorer. Det innebär att ljuset inte riktas, utan ljuset avges åt alla håll. Perfekt för vacker och trevlig belysning – speciellt när ljustemperaturen är varmvit. Ett bra sätt att få in intim belysning i ditt hem, särskilt till sovrummet eller vardagsrummet. Många gånger är dessa lampor också dimbara så du kan variera ljusstyrkan själv. LED-lampor GU10 skiljer sig från G9 genom sin ljusstyrka, men de ger varmvitt ljus. De med lägre ljusstyrka passar bra med matsalar och sovrum medan de andra med högre ljusstyrka också kan användas i andra delar av ditt hus.


Om din stil är vintage och föredrar ett varmare ljus har vi LED-vintagelampor som utger ett mer guldgyllene ljus och som passar våra retro taklampor och bordslampor. Här hittar ni också 12V lampor för båten, husbilen eller husvagnen. Det finns så många olika modeller så kolla våra andra led lampor för att hitta en mer ovanlig ljuskälla.
Banner patička

Copyright © 1994 – 2024 Donoci s.r.o. Alla rättigheter reserverade. Info om personlig data bearbetning. i