Belysningstillbehör - uttag, laddare & andra tillbehör | Lampmani
Levý banner
Pravý banner
MENY
0 0 kr
999 kr mer att få gratis frakt mer att få gratis frakt
Kategori

Filtrering

Filter laddas..

Tillbehör

  • Bästsäljare
  • Veckans bästa erbjudanden
  • Mest sedda
Mer bästsäljande produkter

Beskrivning av kategori

Tillbehör för lampor, fläktar, batterier och mycket mer!


Hos oss du alla tillbehör du behöver för din belysning och andra tillbehör såsom rökdetektorer/brandvarnare och fläktar. För lampor har vi tillbehör såsom lampproppar, lampsladdar och uttag, olika typer av led-dimmers och transformatorer. Vi har dessutom alla slags batterier och batteriladdare i alla format från lampor, kameror, usb, klockor och verkyg med mer.


Förlängningskablar, lamputtag och lampkontaker m.m


Tillbehören som får din lampa att lysa hittar du här. Vi har till exempel en stor variation av eluttag från jordat uttag till el uttag med timer, inbyggda och utanpåliggande eluttag som inte bara passar lampor men alla apparater i ditt hem. Vi har lampsladdar för ljuskronor och hängande fönsterbelysning. Skulle kabeln vara kort och lampkontakten inte når uttaget så har vi förlägningskablar och andra strömkablar också. Naturligtvisa har vi kontakter och pluggar av alla format från lampkontakter till usb kontakter. Och sist men inte minst, här hittar du strömbrytare från klassiska till dimbara så du kan tända din lampa.


Fläktar för badrum och golvfläkar


Väggfläktar är viktigt för ditt badrum för att förebygga fuktighetsskador och mögel på väggarna. Vi har fantastiska erbjudanden på våra tillbehör av badrumsfläktar för tillfället i olika modeller. Fläktar kan behövas i andra rum också såsom på sommaren då det kanske är för varmt måste vi svalka oss eller på vintern kanske du känner dig lite kall och behöver lite extra värmer. Vi har både stora och små golvfläktar beroende på rum och behov.


Tillbehör för olika belysningar såsom LED strips och andra lampor


Behöver du en transformator för dina LED strips? Oavsett för vad, har vi alla slags transfomatorer i vårt utbud för olika syften och olika produkter. Skulle du behöva en sensor som rörelsesensor eller skymningsensor för altan eller ytterdörren så har vi det med. Här hittar du sensor för både inomhus och utomhus.


Vårat utbut för tillbehör är stort. Missa inte annat tillbehör där du hittar special tillbehör såsom grenuttag för utomhus eller utomhus pluggar.
Banner patička

Copyright © 1994 – 2024 Donoci s.r.o. Alla rättigheter reserverade. Info om personlig data bearbetning. i