LED lysrör- låg energiförbrukning & el-kostnad | Lampmani
Levý banner
Pravý banner
MENY
0 0 kr
999 kr mer att få gratis frakt mer att få gratis frakt
Kategori

Filtrering

Filter laddas..

Vendor 5

LED Lysrör

  • Bästsäljare
  • Mest sedda
Mer bästsäljande produkter

Beskrivning av kategori

LED lysrörsarmatur 1200mm - T8 och T5


Visste du att med LED-lysrör kan du spara energi på upp till 70% jämfört med andra lysrör. Dessutom har dessa lysrör längre livslängd samt innehåller mindre giftiga ämnen. Därför kan det vara tänkvärt att byta ut dina lysrör om du inte redan har gjort det. I vårt sortiment hittar ni bland annat bra kvalitet Philips LED lysrörsbelysning i olika längder som 150 cm LED lysrör, 120 cm LED lysrör och 60 cm LED lysrör vilka är de mest populära längderna . Vi har två olika modeller av LED lysrör - T8 & T5 och två olika socklar. Den vanligaste armaturen är G13-armaturen som passar T8 LED lysröret och G5 armaturen som passar T5 LED-lysröret. Skillnaden mellan de båda typerna av LED lysrör är diametern. T5 lysröret är smalare än T8 lysröret.


Vad är skillnaden mellan LED T5 lysrör och T8 lysrör?


LED-lysrören T5 är som sagt den smalare modellen. Denna modell når de bästa resultaten i energisparande tester. Vi rekommenderar att du använder T5-rörlampor i kylskåp, kommersiella byggnader, kontor, eller så kan du använda dem som nödbelysning. Denna modell har testats under svårare förhållanden, såsom högre eller lägre temperaturer och den har klarat detta test. Den genomsnittliga förväntade livslängden för T5 fluorescerande lysrör är cirka 30 000 timmar.


Den mest använda modellen är dock LED lysrör T8. Till skillnad från T5-modellen rekommenderas inte användningen av denna modell under extrema förhållanden eftersom den inte visade bra resultat i testerna, under extrema förhållanden. Denna typ av lysrör används också på kontor och i hemmet och en del använder detta lysrör som växtbelysnings. Den genomsnittliga förväntade livslängden för T8 fluorescerande lysrör är cirka 30 000 timmar (T8 LED cirka 50 000 timmar plus).
Banner patička

Copyright © 1993 – 2024 Donoci®. Alla rättigheter reserverade. Info om personlig data bearbetning. i