Industribelysning - lampor för garage, kontor, gym m.m. | Lampmani
Levý banner
Pravý banner
MENY
0 0 kr
999 kr mer att få gratis frakt mer att få gratis frakt
Kategori

Filtrering

Filter laddas..

Vendor 2

Industriell belysning

  • Bästsäljare
  • Veckans bästa erbjudanden
  • Mest sedda
Mer bästsäljande produkter

Podkategori: Industriella lampor - Nästa underkategori

Beskrivning av kategori

Industri strålkastare för utomhus och lysrör för kontor


Dessa lampor är designad för industri och därför gjorda av slitstarka material med bra ljusstyrka. En bra belysning underlättar produktionen och samtidigt är den viktig för att skapa en behaglig arbetsmiljö. Vi har ett brett sortiment på både taklampor och vägglampor för industri och som omfattar produkter som täcker alla möjliga behov i t.ex. kontor, fabriker, lagerlokaler, stall, gym och garage. Vi har industri lampor som strålkastare för utomhus, slitstarka lampor för garage och källare, samt lysrör för kontor och naturligtvis tillbehör för uppsättning av lampor med mer.


Slitstarka lampor


Slitstarka lampor är tillverkade av slitstarka metaller och används ofta i garage, källare eller som utomhusbelysning speciellt i områden med extrema väderförhållanden. Det finns också slitstark belysning för badrum och kök också eller vartsomehelst ni behöver lite mer tåliga lampor. Vi har slitstarka lampor för både tak och väggar.


Lysrör för tak och väggar


Lysrör är mest lämpliga för korridorer, kontor, gym eller butiker. För hemmabruk ser du dom användas oftas it hemmakontor, garage och källare, kök, badrum och även för hall. Vi har lysrör i olika längder och styrka, smart lysrör och de som är dimbara. Skulle du föredrar LED lysrör för att spara på energi kostnader så har vi det också.


Strålkastare utomhus


Industri strålkastare har en bred och stark ljusstråle och är ett mycket effektivt sätt att belysa din trädgård, områden runt huset, vid parkering och garage och erbjuder ett väldigt starkt ljus på områden ni ni vill ha uppsyn på eller visa upp för era grannar som din trädgård. Vi har också strålkastarljus med rörelsesensor som tänds automatiskt när någon är i närheten och ett bra sätt att förebygga inbrott.


Du kan överväga utomhus LED strålkastare, eftersom dessa är mer energieffektiva, de producerar mer ljus per watt förbrukad ström. De har högre lumen, vilket resulterar i starkare ljus. Med tanke på miljöproblem som vi har att göra med är det bra att ha ett alternativ som är fritt från bly, kvicksilver, glas och giftiga ämnen.
Banner patička

Copyright © 1993 – 2024 Donoci®. Alla rättigheter reserverade. Info om personlig data bearbetning. i