Ledvance Smart+ intelligenta lampor inomhus & utomhus | Lampmani
Levý banner
Pravý banner
MENY
0 0 kr
999 kr mer att få gratis frakt mer att få gratis frakt
Kategori

Filtrering

Filter laddas..

Vendor 6

Smart belysning Ledvance

  • Bästsäljare
  • Mest sedda
Mer bästsäljande produkter

Beskrivning av kategori

Ledvance smart belysning - Gratis gåva när du köper Ledvance LED belysning


Med våra Ledvance Osram Smart+ inomhusbelysningar och utomhusbelysningar kan du komma igång med din smart belysning bara på några minuter. Du kan styra dina Ledvance lampor via Ledvance Smart+ app eller använda en röstassistent via google home. Genom Ledvance smart wifi eller bluetooth kan du dimma dina lampor eller ändra färgen på dina LED RGB lister utan att behöva en gateway. För tillfället erbjuder vi en GRATIS fjärrkontroll för vissa av Ledvance produkter som de dimbara LED taklamporna och utomhus LED strålkastare. Ledvance representerar RGB-produkter, som ger över 16 miljoner färgalternativ. För att enklare hitta det du letar efter har vi delat in våra Ledvance LED-produkter i fyra kategorier.


Ledvance inomhus och utomhus belysning


Vill du lysa upp ditt vardagsrum eller trädgård med smart belysning? Med Ledvance kan du hitta lampor för inne och uteplatser. Vi erbjuder Ledvance paneler för den optimala moderna belysningen för ditt badrum och kök. Föredrar du den traditionella stilen så har vi Ledvance LED takplafonder och väggplafonder med mera. Trädgårdsbelysning och utomhus belysning från Ledvance finns också i olika modeller som dimbara ljusstolpar, spotlights, pollare och speciellt populära är våra Ledvance LED strålkastare. Alla Ledvance smart belysningar kan du kontrollera genom fjärrkontroll eller genom din mobil så du behöver inte gå ut en regniga dag för att släcka eller tända lamporna. För tillfället har vi speciella erbjudanden där du får en gratis gåva när du köper vissa av Ledvance inomhus lampor och utomhus lampor. Du kan see alla erbjudanden med gratis gåva här.  


Ledvance smart LED strips


På sista tiden har LED RGB strips exploderat när det kommer till hembelysning. Ledvance LED lister är den moderna lösningen för trappor, köksskåp, bakom TV, kring dator och mycket mer. LED lister är ett perfekt ljusmedium för att skapa en effektfull atmosfär i vilket rum som helst i ditt hem. Ledvance-lister är lätta att installera (klistra på ytan) och tack vare deras egenskaper kan du böja och forma dem hur du vill! Resten är bara upp till din kreativitet. Vi har också mer naturliga Sun@Home LED lister som reflekterar naturligt ljus och sägs ge en positiv effekt. 


Ledvance ljuskällor


Det finns inget bättre ställe att köpa dina smart Ledvance LED lampor än just här! Du kan antingen köpa en enskild produkt eller LED lampor som kommer i ett set med fler än en lampa. När du köper ett set erbjuder vi volymrabatt så du kan spara pengar medan du köper. Du kan handla de mest traditionella LED lamporna här som Ledvance E27, Ledvance E14 eller Ledvance GU10. Vi har också UV bakteriedödande lampor som kan vara effektiva under vintertiden då många har virus och förkylningar.


Gratis Gåvor och Sun@Home "må bra belysning"


Den nya Sun@Home-belysningen från Ledvance återger naturligt dagsljus & kvällsljus och ökar därmed inte bara välbefinnandet utan även prestandan. Denna dimbara belysning med naturlig effekt finns för väggar och tak och som golvlampor med mer. Här erbjuds dessutom UV bakteriedödande lampor för det optimala välbefinnandet. När du köper vissa lampor från denna kollektion erbjuder vi dessutom en gratis fjärrkontroll


På tal om freebies - vi erbjuder också andra gratis gåvor när du köper Ledvance produkter. Beroende på produkten du köper erbjuder vi för tillfället en gratis fjärrkontroll eller en gratis desinfektionslampa med sensor. Dessa erbjudanden ändras titt som tätt så om du vill ta vara på detta erbjudande och få en gratis gåva föreslår vi att du köper idag. 

Banner patička

Copyright © 1993 – 2024 Donoci®. Alla rättigheter reserverade. Info om personlig data bearbetning. i