Munskydd med filter, ventiler och andra skyddsprodukter | Lampmani
Levý banner
Pravý banner
MENY
0 0 kr
999 kr mer att få gratis frakt mer att få gratis frakt
Kategori

Filtrering

Filter laddas..

Kategorie ochranné pomůcky

Skyddsutrustning

  • Bästsäljare
  • Mest sedda
Mer bästsäljande produkter

Beskrivning av kategori

Godkända munskydd för barn & vuxna, sterila handskar med mer


De sista åren har varit en tid av osäkerhet då pandemin har härjat och vi har varit tvungna att ta olika säkerhetsåtgärder för att skydda oss. I vår online butik kan du hitta olika skyddsprodukter för virusar och förkylningar så att du och dina barn kan känner er mer säkra och hälsosammare. 


Andningsskydd för barn och vuxna


Vi har FFP2 och FFP3 andningsskydd som skyddar mot damm, bakterie- och viruspartiklar i luften. De används ofta inom forskning, läkemedelsindustrin och arbete med giftiga ämnen. Nuförtiden visar de sig vara mycket användbara och nödvändiga, särskilt för medicinsk personal som kämpar mot Coronavirus-pandemin. Vi har FFP2 och FFP3 masker för både vuxna och barn.


Komplett set av "ÄR" andningsskydd & skyddshandskar


Högt rekommenderat av Forbes är FFP2 och FFP3 andningsskydd av varumärket ÄR då dessa typer av skyddsprodukter också används inom läkemedelsindustrin. I denna kategori kan du även handla ÄR skyddshandskar. Dessa sterila handskar dödar 99 % av virusen på ytan (självrengörande funktion inom två timmar, så det finns ingen anledning att tvätta dem ofta). De är vattenavvisande och pekskärmsvänliga. Förutom handskar kan du hitta reservfilter för masker, icke-ventilerade ansiktsmasker och ventilerade ansiktsmasker med utbytbara nanofilter (de hanterar 99,8 % av virus). Maskerna är också självrengörande. Dessa andningsskydd finns i vitt och svarta munskydd. Vi haro ckså engångsmunskydd och allmäna skyddsmaskar också som Media Sanex FFP2 respirator mask som kommer i flera olika färger.


Bakteriedödande lampor & antigentester


I vårt utbud hittar du också corona snabbtester och bakteriedödande lampor liksom UV-ljusdesinfektionslampor och UVC-ljusdesinfektionslampor. Dessa lampor kommer med olika funtioner som ozon eller sensor och de flesta är bärbara så du kan ta med dig dom när du är på resande fot.  Dessutom kan du köpa UV sterilisator för små föremål så du kan snabbt disinfektera föremål i ditt hem.

Banner patička

Copyright © 1993 – 2024 Donoci®. Alla rättigheter reserverade. Info om personlig data bearbetning. i