Fluorescerande T5 oh T8-lysrör - låga priser Online | Lampmani
Levý banner
Pravý banner
MENY
0 0 kr
999 kr mer att få gratis frakt mer att få gratis frakt
Kategori

Filtrering

Filter laddas..

Fluorescerande lysrör

  • Bästsäljare
  • Mest sedda
Mer bästsäljande produkter

Podkategori: Lysrör - Nästa underkategori

Beskrivning av kategori

Fluorescerande lysrör och glödlampor till fantastiska priser


Vad är fluorescerande ljus?


Man hör ofta om fluorescerande ljus när det talas om nattklubbar och liknande då den dämpad belysning och med ultraviolett belysning gör att gästernas vita kläder och även tänder lyser upp. Fluorescerande lysrör innehåller ädelgas och kvicksilver. I glasröret finns även flourescerande lyspulver som kan lysa vitt. I båda ändarna av lysröret sitter en elektrod som gör att ström går genom gasen i lysröret. När strömmen går genom lysröret uppkommer ett UV-ljus på grund av kvicksilvret. När detta UV-ljus får kontakt med lyspulvret uppstår synligt vitt ljus. Praktist sett används dessa lysrör i kylskåp på kontor och arbetsplatser.


Vårt utbud av fluorescerande lysrör som några känner till som självlysande rör är sorterat i 4 huvudkategorier baserat på typen av lysrör. Vi har Fluorescerande T5-lysrör, Fluorescerande T8-lysrör, runda lysrör (istället för vanlig linjär form kommer de i cirkel/rundade former) och kategori Andra lysrör (finns i olika former).


Hur väljer man mellan T5 och T8 lysrör?


Fluorescerande T5-lysrör är den minsta modellen av rörljus på marknaden. Den är 5/8 av en tum tjock. Denna modell når de bästa resultaten i energisparande tester. Vi rekommenderar att du använder T5-rörlampor i kylskåp, kommersiella byggnader, kontor, skolor, eller så kan du använda dem som nödbelysning. Denna modell har testats under svårare förhållanden, såsom högre eller lägre temperaturer och den har klarat detta test. Den genomsnittliga förväntade livslängden för T5 fluorescerande ljus är cirka 30 000 timmar.


Den mer vanliga och mer använda modell av energisnåla lysrör är Fluorescerande T8-lysrör. Modellen av T8 är exakt 1 tum tjock. Till skillnad från T5-modellen rekommenderas inte användningen av denna modell under extrema förhållanden eftersom den inte visade bra resultat i testerna, under extrema förhållanden. Den genomsnittliga förväntade livslängden för T8 fluorescerande ljus är cirka 30 000 timmar. Om du vill ha längre livstid så finns det också LED lysrör såsom T8 LED där livslängden är cirka 50 000 timmar.
Banner patička

Copyright © 1993 – 2024 Donoci®. Alla rättigheter reserverade. Info om personlig data bearbetning. i