Brandvarnare, rörelsesensorer & kolmonoxidlarm | Lampmani
Levý banner
Pravý banner
MENY
0 0 kr
999 kr mer att få gratis frakt mer att få gratis frakt
Kategori

Filtrering

Filter laddas..

Vendor 3

Rörelsesensorer, rökdetektorer, och Kolmonoxidlarm

  • Bästsäljare
  • Veckans bästa erbjudanden
  • Mest sedda
Mer bästsäljande produkter

Podkategori: Sensorer och detektorer - Nästa underkategori

Beskrivning av kategori

Detektorer & larmsystem för ett tryggare hem!


Rökdetektor/brandvarnare och kolmonoxid-larm liksom alla våra larmsystem är nästan en självklarhet i alla hem nu för tiden. Alla hyreshus och lägenheter måste ha en brandvarnare nu inte bara som en säkerhet för sig själv och sina grannar men också för att kunna få ut något på sin försäkring. Rökdetektor är därför den vanligaste produkten man tänker på när det kommer till hemma larm. Det finns två typer av brandlarm, joniserande brandvarnare och optiska brandvarnaren och skillnaden är hur de detekterar röken. Den joniserande rökdetektorn är snabbare än den optiska på att upptäcka osynlig rök. Den är också bättre på att upptäcka snabbt uppflammande bränder. Den optiska brandvarnaren är dock mer miljövänlig för den innehåller inget radioaktiva material. Vi har flera olika modeller, inkluderat desingermärket Nedis smarta brandvarnare, så kika in i vår butik för att hitta den som passar dig bäst!


Förhindra inbrott med utomhuslampor med rörelsesensor


De flesta inbrott händer på natten när folk sover och dåligt upplysta hem är de mest utsatta. Därför är strålkastare med rörelsevakt eller sensorer som lyser upp så fort någon närmar sig din trädgård eller hus bra att installera. Inträdare hatar ljus, och de kommer att tänka två gånger om de ser att en strålkastare kommer på när dom närmare sig ditt hem och förhoppningsvis vänder. Vi har flera olika modeller och märken i vårt utbut och för tillfällat har vi specialerbjudande designer-märket Eglo som har en bra range av rörelsesenorer "DETECT ME".


Kolmonoxidlarm för hem och stuga


Ett kolmonoxidlarm varnar oss när det är en hög nivå kolmonoxidgas i ditt hem. Kolmonoxi är en doftlös giftig gas som är väldigt svår att upptäcka. Detta larm mäter nivån och hjälper oss på så sätt att förhindra kolmonoxidförgiftning. I och med att kolmonoix inte luktar är det svårt att upptäcka det utan den här typen av hjälp. Dessa larm används ofta i hemmet men är vanligare i stugor, husbilar och husvagnar där man mer ofta använder gas och grillar mer.


Gaslarm för stugor, camping platser och båtar


Liksom kolomonixlarmet är gaslarmet en annan detektorer som mäter koncentrationen av gas. I det här fallet speciella naturgaser eller konstgjord gas (gasol, kolgas och andra). När gaskoncentrationen når en för hög nivå varnar larmet oss att nivån är för hög och kanske inte en sådan bra ide att tända grillen! Många köper dessa larm för husvagnar och dylikt också där gasolkök och grillar används mer.
Banner patička

Copyright © 1993 – 2024 Donoci®. Alla rättigheter reserverade. Info om personlig data bearbetning. i