Energilampor - GU10, E14 & E27 spar idag köp Online | Lampmani
Levý banner
Pravý banner
MENY
0 0 kr
999 kr mer att få gratis frakt mer att få gratis frakt
Kategori

Filtrering

Filter laddas..

Vendor 9

Energisparande glödlampor GU10

  • Bästsäljare
  • Mest sedda
Mer bästsäljande produkter

Podkategori: Energisparande glödlampor GU10 - Nästa underkategori

Beskrivning av kategori

Energisnåla LED glödlampor GU10 - tänk på miljön medans du spar!


De vanligaste typerna av energisnåla glödlampor är glödlampor E27, som kommer med en Edison Screw-bas. I vårt sortiment hittar du olika färgtemperaturer på dessa energisparande belysningar. En med hög temperatur som 4000K har hög energi och starkare ljus och passar därför båst på arbetsytor, kontor och lager. Medan glödlampor med en färgtemperatur på 3000K är den perfekta användningen för avkoppling såväl som för produktivitet. De kan användas i hallar och kök. Medan glödlamporna med en temperatur under 2400K skapar en mer romantisk känsla och är mer lämpade för sovrum och vardagsrum i ditt hem. Detta är den bästa "all round" glödlampan för ditt hem.


En annan mycket populär modell av energisparande glödlampor som används i hushåll är glödlampan E14. Många nämnde den som E27-lampans yngre bror. I likhet med E27-modellen kan de användas i olika områden baserat på deras färgtemperatur. Den finns liksom de andra glödlamporna i olika forner. En del ser ut som de traditionella glödlamporna och en del är spiralformade. För att se hela sorteimentet av våra E27 glödlampor kika in i vår butik idag!


Vi erbjuder dessutom LED Glödlampa GU10 vilket skiljer sig genom sin ljusstyrka då den ger ett varmt vitt ljus. De med lägre ljusstyrka passar bra med matsalar och sovrum medan de andra med högre ljusstyrka också kan användas i andra delar av ditt hus. Sedan det är en LED glödlampa är den dock lite bätter för miljön!
Banner patička

Copyright © 1993 – 2024 Donoci®. Alla rättigheter reserverade. Info om personlig data bearbetning. i