Inbygda lampor | Lampmani
Levý banner
Pravý banner
MENY
0 0 kr
999 kr mer att få gratis frakt mer att få gratis frakt
Kategori

Filtrering

Filter laddas..

Inbygda lampor - lågt pris online

  • Bästsäljare
  • Veckans bästa erbjudanden
  • Mest sedda
Mer bästsäljande produkter

Beskrivning av kategori

Infälld takbelysning för badrum, kök och andra rum i ditt hem


Downlights och spotlights passar för alla rum i ditt hem vare sig det är ditt badrum, kök, hall eller vardagsrum. Vårt stora utbud av downlights ger dig alla möjligheter att få bra allmänljus, riktbart punktljus och dimbar belysning. Vi har downlights som är utanpåliggande och infällda spotlights samt hängande spotlights, i stora och små modeller, med och utan LED.


Infällda taklampor - downlights och inbyggnadsspottar - för badrum och kök


Om du letar efter en enkel, smidig och minimalistisk taklampa för badrum är du på rätt ställe. Våra infällda taklampor eller downlights är perfekt för badrum och kök där det krävs bra belysning för rakning eller för att lätt hitta ingredienser när du lagar mat. Fördelen med dessa taklampor är att det inte krävs några kablar som ibland kan vara ivägen, speciellt om ditt badrum inte är det högsta eller största, är denna typ av downlights i taket det bästa alternativet. För badrum är också upphängda taklampor som LED paneler (som är fyrkantiga istället för dom mindre runda) också ett bra alternativ.

Hängande takbelysning 230V och downlights för kök

För köket väljer många LED lights för att få bra allmän ljus och andra väljer riktbara spotlights där du kan lysa upp visa områden såsom köksbänken när du lagar mat. Vårat utbud av hängande takbelysning 230V ger ett bra ljus och har också modeler som riktbara spotlights. Dessa nedhängande lampor finns också i 12V som kanske passar bättre in i vardagsrum. '

Tänk på miljön och spar pengar!

LED infällda downlights för kök eller badrum är ett bra sätt att vara energieffektiv eftersom de har en lång livslängd. Du behöver inte köpa nya glödlampor om ett par år och samtidigt får du ett starkt, starkt ljus. LED-infälld taklampa är det pragmatiska steget för att möblera ditt badrum. Du kan också överväga LED-undertakspaneler. I vår butik hittar du också tillbehör såsom ramar för infällda taklampor och mycket mer!
Banner patička

Copyright © 1993 – 2024 Donoci®. Alla rättigheter reserverade. Info om personlig data bearbetning. i