Hörlurar, mikrofoner och webbkameror | Lampmani
Levý banner
Pravý banner
MENY
0 0 kr
999 kr mer att få gratis frakt mer att få gratis frakt
Kategori

Filtrering

Filter laddas..

Hörlurar, mikrofoner och webbkameror

  • Bästsäljare
  • Mest sedda
Mer bästsäljande produkter

Podkategori: Hörlurar, mikrofoner och webbkameror - Nästa underkategori

Beskrivning av kategori

Hörlurar


Hörlurar för musik, podcasts eller telefonsamtal blir mer och mer populära, vilket har lett till ett brett utbud av hörlurar av alla typer. Under de senaste åren har trådlösa hörlurar blivit alltmer populära. Tråd modeller har ersatts med Bluetooth-hörlurar. Det finns också populära plug-in hörlurar. För den bästa musik- eller spelupplevelsen välj bland over-ear hörlurarna.


De mest grundläggande grupperna med hörlurar delas in efter design, så som om de är in-ear eller on-ear eller en mix av båda.


In-ear hörlurar är den vanligaste typen av hörlurar idag när du lyssnar från telefoner, surfplattor eller bärbara datorer. Dessa är små hörlurar som sätts in i örat, anslutna med en tråd eller trådlösa. Anslutningen mellan hörlurar och enhet säkerställs av Bluetooth funktionen. Vi delar upp dessa små hörlurar i:


Hörlurar - vars namn är baserat på formen av plasthöljet, som sätts över örat. Kvaliteten på modellerna och deras design är på en lägre nivå, och deras pris motsvarar detta.

Plug-in eller in-ear hörlurar - som placeras i hörselgången och är utrustade med utbytbara öronsnäckor i silikon. Tack vare deras konstruktion minskar de omgivningsljud bättre, och därför finns det inte behov av sådana höga kvaliteter som med de nämnda hörlurarna.


Trådlösa on-ear hörlurar är din bästa vän om du vill lyssna på musik. Dessa hörlurar är större, så de är lite mindre praktiska (du kan inte lägga dem i fickan), men de kompenserar för detta med sin prestanda. De har ett batteri som oftast placeras i ett av skalen och på grund av storleken kan de erbjuda en lång speltid som överstiger till exempel 20 timmar. Ett av skalen har också knappar som låter dig hoppa över låtar eller justera volymen. Eftersom skalet täcker hela örat erbjuder de den bästa ljudkvaliteten. Skalen är helt ljudisolerade och därför är det är inte nödvändigt att lyssna på högsta volym.


För en fantastisk upplevelse när du lyssnar rekommenderar vi att du väljer on-ear hörlurar. Det är upp till dig om du väljer komfort och köper trådlösa hörlurar eller trådbundna hörlurar. Anslutningen sker via tråd är mycket enkla att använda, idag är det bara en USB-kontakt som ansluter dina hörlurar och en inbyggd mikrofon. Om du köper trådlösa hörlurar bör du försäkra att din enhet stöder den här typen av hörlurar och ansluter dem via Bluetooth.


Hörlurar eller plug-in hörlurar, helt trådlösa?

Trådlösa hörlurar är för närvarande den mest populära typen av hörlurar. Dessa är två separata in-ear hörlurar som inte är anslutna med en tråd. De är små i storlek och låga i vikt, samt utrustade med batterier med en kapacitet som gör att du kan lyssna i upp till flera timmar. Förlängning av speltid med denna typ av hörlurar uppnås genom ett speciellt uppladdningsbart fodral, som har sitt eget batteri från vilket hörlurarna laddas när de lagras i det. Allt du behöver göra är att ladda hörlursfodralet hemma och sedan kan du använda dem. Hörlurarna laddas automatiskt när de placeras i fodralet.


Sist men inte minst erbjuder vi kvalitet till idrottare som också väljer vår e-butik. En viktig parameter för sporthörlurar är graden av skydd, som bör vara på en sådan nivå att hörlurarna inte skadas av regn. Löpare kommer också att uppskatta elimineringen av ljudet av vind. Det viktigaste är hörlurarnas design vilket bör försäkra att hörlurarna sitter på plats i örat.
Banner patička

Copyright © 1993 – 2024 Donoci®. Alla rättigheter reserverade. Info om personlig data bearbetning. i