Sensorlampor - LED rörelsesensor & ljussensor | Lampmani
Levý banner
Pravý banner
MENY
0 0 kr
999 kr mer att få gratis frakt mer att få gratis frakt
Kategori

Filtrering

Filter laddas..

Vendor 2

Belysning med sensor

  • Bästsäljare
  • Veckans bästa erbjudanden
  • Mest sedda
Mer bästsäljande produkter

Podkategori: Belysning med sensor - Nästa underkategori

Beskrivning av kategori

Lampor med rörelsesensorer & skymningsrelä - Köp på nätet


Belysning med sensor liksom ljussensor och rörelsesensor finns för både inomhus och utomhusbruk. Båda har sin egen speciella funktion. Lampor med rörelsesensor kan antingen ha en enda enkel basfunktion – den tänds så fort någonting kommer in i dess närhet eller så kan den ha en mer avancerad funktion. Lampor med ljussensor skiljer sig då lampan slår på när det börjat på att skymma ute. I vårt utbud kan du hitta olika varianter av ljussensorbelysning. En är solenergidriven som laddas under dagen av solljus och en del modeller är LED lampor med sensor som också är energisnål vare sig du letar efter rörelse eller ljussensor.

Rörelsesensorer för inomhus

Du kan använda dem som trapp- eller hallsensor och för andra interiöra utrymmen beroende på vilket områden i ditt hus det kan vara mest lämpliga för dig. De har så kallade ögon, som kan upptäcka värmesignaturer och rörelse från människor och djur. Rörelsedetektorlampor är fokuserade på ett visst område vilket är deras synfält. När detta fält avbryts tänds lampan automatiskt. För interior finns det även sensorlampor som är försedda med smarta extrafunktioner såsom sensor med timer för nattlampor.

Rörelsesensor för utomhus

Rörelsesensorer utomhus är väldigt populära vid entren eller altandörren då lampan tänds då du närmar dig dörren och du kan se nyckelhålet. Så fort du har gått in släcks lampan igen och på så sett spar energi. Det finns också strålkastare med rörelsevakt som slår på så fort någon går in på din gård. Många känner sig mer trygga på det viset och kan in många fall förhindra inbrott. LED lampor med rörelsesensor för utomhus är populära då de är billiga i drift.

I vår butik hittar du också tillbehör för lampsensorer som hörnhållare vilket du behöver för att installera sensorlamporna vare sig det är ljus eller rörelsesensor.

Glöm inte att titta på vår REA av rörelsesensorlampor och lampor med ljussenor. Vi har ett brett utbud av specialerbjudanden av olika modeller.
Banner patička

Copyright © 1994 – 2024 Donoci s.r.o. Alla rättigheter reserverade. Info om personlig data bearbetning. i