LED strålkastare & halogenstrålkastare - utebelysning | Lampmani
Levý banner
Pravý banner
MENY
0 0 kr
999 kr mer att få gratis frakt mer att få gratis frakt
Kategori

Filtrering

Filter laddas..

Kategorie reflektory

Strålkastare - halogen med rörelsesensor, LED

  • Bästsäljare
  • Veckans bästa erbjudanden
  • Mest sedda
Mer bästsäljande produkter

Podkategori: Strålkastare - Nästa underkategori

Beskrivning av kategori

Utomhusbelysning - strålkastare LED, halogen och solcell för trädgård


Eftersom strålkastare är en typ av utomhusbelysning som ger en bred ljusstråle på ett specifikt område så är strålkastare perfekt för att lysa upp din trädgården eller väggfasad med hängväxter på kvällen då det är mörkt ute. Strålkastare används också som belysning i områden runt huset eller vid garaget och dessa typer av strålkastare har oftast rörelsesensorer som aktiveras när någon närmar sig ditt hus eller uppfart. Vi erbjuder olika typer av strålkastare som LED, halogen, solcells strålkastare och strålkaster med rörelsesensorer.


Rörelsesensor strålkastare


Strålkastare med rörelsesensor är fokuserade på ett visst område, som står som deras synfält. När detta fält bryts tänds strålkastaren automatiskt på och av när någon ej är i närheten av området. Av denna anledning rekommenderar vi att du använder strålkastare med sensor så att den täcker områden som uppfart till garage och dylikt. Många använder också dessa typer som rörelsevakt för att förebygga inbrott.


LED strålkastare eller halogen?


halogenstrålkastare är billigare att köpa så kan det vara värt att tänka på att de alstrar mycket värme och kan bli väldigt het. Om du har halogenstrålkastare ståendes på gräsmattan måste den därför alltid fixeras med ett jordspett så att den står stadigt för att förebygga brand. LED-strålkastare blir inte varma på samma sätt, men bör ändå fixeras med spett. LED strålkastare är dessuom mer energieffektiva, de producerar mer ljus per watt förbrukad ström. De har högre lumen, vilket resulterar i starkare ljus. Med tanke på miljöproblem som vi har att göra med är det bra att ha ett alternativ som är fritt från bly, kvicksilver, glas och giftiga ämnen.


Solcell strålkastare


Om du vill spara ännu mer pengar och miljön finns också solcellstrålkastare. Vi erbjuder också solcells lampor eller sollampor för din trädgård. Solcellsbelysning är mycket populära eftersom de inte är komplicerade att ansluta, inte kräver driftskostnader (inga mer elräkningar för denna belysning) och samtidigt levererar högkvalitativt ljus. De arbetar efter principen att ladda genom solljus under dagen. Vårt utbud av soldrivna lampor och strålkastare är brett och du har möjlighet att välja mellan olika typer av denna belysning. Dessa kan också integrera rörelsesensorer som tänds och släcks automatiskt när någon närmare sig området.
Banner patička

Copyright © 1993 – 2024 Donoci®. Alla rättigheter reserverade. Info om personlig data bearbetning. i