Utomhysbelysning med rörelsesensor & skymningsrelä | Lampmani
Levý banner
Pravý banner
MENY
0 0 kr
999 kr mer att få gratis frakt mer att få gratis frakt
Kategori

Filtrering

Filter laddas..

Vendor 3

Utomhus rörelsedetektor

  • Bästsäljare
  • Veckans bästa erbjudanden
  • Mest sedda
Mer bästsäljande produkter

Podkategori: Sensorer och detektorer - Nästa underkategori

Beskrivning av kategori

Utomhus lampor med sensor - rörelsedetektor, ljussensor & PIR rörelsesensor


Vi har ett stort sortiment av sensorlampor för utomhusbruk. Dessa smart lampor med rörelsesensorer eller ljussensorer är oftast monterade på väggen eller taket och designade för att passa alla typer av uteplatser. Många kallar lampor med rörelsesensor (som tänds när någon närmar sig ditt hus) för lampor med rörelsevakt då du känner en viss trygghet med dessa säkerhetsbelysningar för din trädgård och ytterdörr! Nattlampor med skymningsrelä är lampor som slår på när det börjar skymma ute så mer en bekvämlighet att ej behöva tända ljuset när det börjar mörkna ute.


Utomhuslampor med skymningsrelä


I vår online butik hittar du utebelysning med skymningsrelä som slår på automatisk när det börjar att mörkna så du ser vart du går och lätt hittar nyckelhålet. Vi har lampor med sensorer i olika IP-klassificerade kategorier och belysningsenheters som är mer avancerade också. Hos oss till exempel hittar du ljussensorlampor från märket Eglo, som är de perfekta utomhuslamporna med skymningsrelä för utomhusbruk. Dessa sensorlampor kan också kopplas till en eller flera andra lampor i ditt hem och du kan programmera den så att alla lampor som är kopplad till lampenheten tänds vid skymning och släcks vid gryning. Vi har också andra stora märken som Steinel som erbjuder samma ljusteknik.


Utomhuslampor med rörelsesensor


Vi erbjuder också vägg eller takarmaturer med rörelsedetektorer. Våra lampor med rörelsesensor som du hittar här erbjuder PIR-rörelsesensorer. PIR-sensor är den typ av sensor som reagerar på infraröd strålning som sänds ut av människokroppen. Dessa lampor har kraftfull PIR-rörelsesensor som i vissa fall erbjuder 10 m täckning över en räckvidd på 120o. Belysning med PIR rörelsesensor är ensamstående men kan också anslutas via wifi till fler lampor i din trädgård. Vi har flera stora märken som erbjuder just denna smart teknik som Philips, Eglo och Nedis smart rörelsesensor och flera andra märken.

Banner patička

Copyright © 1993 – 2024 Donoci®. Alla rättigheter reserverade. Info om personlig data bearbetning. i