Fina konstgjorda julgranar i trä och plast | Lampmani
Levý banner
Pravý banner
MENY
0 0 kr
999 kr mer att få gratis frakt mer att få gratis frakt
Kategori

Filtrering

Filter laddas..

Vendor 5

Konstgjorda-julgranar

  • Bästsäljare
  • Mest sedda
Mer bästsäljande produkter

Beskrivning av kategori

Plastjulgranar och konstgjorda trä julgranar stora som små


Hos oss hittar ni konstgjorda julgranar stora granar som små julgranar och både gröna och vita plastgranar. Oavsett vad du föredrar i still eller höjd så är vi säker på att vi har en plastgran eller trägran som passar dig. Konstgjorda julgranar är mycket enklare att investera i då dom inte barrar och inte behöver slängas bort efter julen. För dig som vill ha en gran som är udda is storlek som en stor julgran som är över 3 meter eller om du inte har tillräckligt med plats och vill ha en liten plastgran så hittar du dom i vår kategori julgranar annat.


Typer av julgranar och storlekar


Alla våra konstgjorda julgranar är naturtrogna och mycket lättskötta. Vi har två olika modeller av granar: plastjulgranar och konstgjorda trä julgranar som är lite mer exklusiva. Fördelen med båda är att dom inte skräpar ner eller törstar efter vatten. Våra furu granar ser väldigt verkliga ut och en del dekorerade med kottar eller snö dekoration. Vi har ett stort utbud av olika storlekar av konstgjorda julgranar som är 120cm, 150cm, 180cm, 220cm och julgranar som är 250cm. Här kan du lätt välja den bästa plastgranen som passar dig om du vet höjden som passar ditt rum.


Det bästa med konstgjorda julgranar är att du inte behöver köpa en ny varje år och att granen inte behövs vattnas eller barrar. Dessutom är det bättre för miljön och billigare i längden med en konstgjord julgran.
Banner patička

Copyright © 1994 – 2024 Donoci s.r.o. Alla rättigheter reserverade. Info om personlig data bearbetning. i