Plastgranar. Julstämning med en barrfri gran | Lampmani
Levý banner
Pravý banner
MENY
0 0 kr
999 kr mer att få gratis frakt mer att få gratis frakt
Kategori

Plastgranar. Julstämning med en barrfri gran

Nyheter och tillkännagivanden

Lucie

I vårt e-shop-sortiment av konstgjorda julgranar hittar du många sorter som vid första anblicken inte kan skiljas från de levande.

Jultraditioner varierar i olika hushåll. Precis som det finns familjetraditioner om vilken mat som ska serveras på julaftonsbordet, finns det bland oss entusiaster för både levande och konstgjorda barrträd. Det är kanske den mest traditionella dekorationen, som smyckar våra hem under helgerna. Därför är det värt att fundera över vilken av de två typerna som passar bäst för dig.

Fördelar med levande och konstgjorda träd

Att avgöra om ett levande barrträd eller ett konstgjort är bättre handlar helt om personlig smak. Men sanningen är att varje typ har sina för- och nackdelar.


Ett levande träd utmärker sig mest för sin oersättliga doft, som är oskiljaktigt förknippad med högtidssäsongen. Dessutom får du ett unikt träd varje år som inte blir tråkigt under de veckor du har det. Bland dess nackdelar inkluderar förändring av färg och barrfall, vilket förvärras över tid när det förlorar sin kraft. Du måste också lägga mer tid och ansträngning på det, från att välja det, transportera det hem till att dekorera och ta hand om det. Vi kan inte glömma den ekonomiska aspekten - varje år spenderar du en del av din julbudget på det.


Jämfört med ett äkta barrträd ligger fördelen med ett konstgjort träd främst i att det aldrig tappar barr, inte blir gult och alltid behåller sin regelbundna symmetriska form. Du behöver inte heller oroa dig för att köpa eller transportera det varje år. Så du sparar både tid och pengar. Du kan välja det från bekvämligheten av ditt eget hem och sätta upp det i början av advent. Dessutom sparar du miljön genom att välja ett konstgjort barrträd. Varje år innan jul huggs tiotals miljoner levande träd ner. Å andra sidan är det inte så enkelt att bli av med ett konstgjort träd och du måste lösa problemet med lagring året runt.


Brett utbud av konstgjorda träd

När du väljer bör du ha några viktiga kriterier i åtanke. Först och främst dess höjd. Det beror mest på två faktorer: dina preferenser och tillgängligt utrymme. I vår e-shop kan du välja från de minsta, i storlekar från 30 till 90 centimeter, de passar perfekt som borddekoration, eller på en hylla. Dessa sorter är avsedda för inomhusbruk. De kräver nästan ingen arbetsinsats. De minsta levereras i sin slutliga form och inkluderar en stativ.


Om du har mer utrymme och vill ha ett träd som imiterar det levande trädet i storlek, kan du välja mellan flera alternativ. Du kan välja ett träd med en höjd på 120 cm, genom 150, 180 och 220 cm, till de verkliga jättarna med en höjd på 250 cm. Men storleken är inte det enda kriteriet. Du kan också välja mellan imitationer av olika barrträdsarter, de varierar också i tjocklek eller diameter.


Träd som du hittar på vår e-shop har följande egenskaper:

  • De har ett naturligt utseende, så att du vid första anblicken inte kan skilja dem från levande träd.
  • Du kan minska eller öka trädets diameter (beroende på specifik typ)
  • Foten ingår i paketet

Sätt upp, placera, dekorera, städa, lagra

Slutligen ger vi dig några tips om hur du hanterar det konstgjorda trädet.


Sammansättning

Julgranen består av en eller två delar, som du enkelt sätter ihop. Efter att ha placerat den i stativet väntar bara formningen av grenarna. Du kan sprida grenarna till önskad bredd. Korrekt formning kan ta upp till flera tiotals minuter. För detaljerade råd och tricks om hur man sätter upp julgranen korrekt, se vår artikel.


Placering

Trädet erbjuder samma placeringsmöjligheter som den levande versionen. De minsta fungerar som dekoration var som helst, de större är idealiska för platser som är centrum för din familjs julhelg. Kort sagt där du gillar det mest och där du tillbringar mest tid med dina närmaste.Dekorera

Det är inte mycket skillnad på att dekorera ett konstgjort träd jämfört med ett levande. Grundläggande för allt är LED-ljuskedjor, som självklart finns i vår e-shop. Dess utseende beror sedan på din fantasi. Om du dock önskar att det redan ska vara dekorerat kan du välja de fullständigt förberedda.


Efter julen

Att städa upp det konstgjorda trädet (jämfört med levande träd) tar minimal tid. Du behöver inte hantera fallna barr överallt eller spillt vatten. Förvaringen handlar naturligtvis mest om dess storlek - de minsta kan enkelt placeras i ett skåp, för de större är det bästa valet en källare eller möjligtvis ett garage.Auktor av artikeln:

Lucie
Lucie Články, darkove_poukazy, Exporty, FreshAdress, Marketing, Produkťák, Přesměrování, Speciální, Statické, Zákazníci a poukazy, Zákaznické_zahraničí

Fråga vad som helst

Paulina

Vi hjälper dig med valet såväl som med tekniska problem.

00468437 370 43(Måndag-Fredag 08:00 - 16:30)

Fråga

Copyright © 1993 – 2024 Donoci®. Alla rättigheter reserverade. Info om personlig data bearbetning. i