Lysrör – Pålitlig och energisnåla till billiga priser | Lampmani
Levý banner
Pravý banner
MENY
0 0 kr
999 kr mer att få gratis frakt mer att få gratis frakt
Kategori

Filtrering

Filter laddas..

Vendor 9

Fluorescerande lysrör

  • Bästsäljare
  • Veckans bästa erbjudanden
  • Mest sedda
Mer bästsäljande produkter

Beskrivning av kategori

Lysrörsarmaturer – LED lysrör till alla applikationer och olika längder


Lysrör är en väldigt säker och ljusstark belysning. Lysrör och lysrörsarmaturer är produkter som passar utmärkt där du behöver stark arbetsbelysning, exempelvis på kontor, garage och eller kök. Vi har lysrör i många olika längder och i många olika watt som exempelvis 18W och 36W. Lysrören varierar med dess watt, ju högre watt desto längre lysrör.


Vårt utbud är uppdelat i 3 kategorier - designer lysrör, fasta lysrör och hängande lysör vilket oftas används i kontor. Här hittar du ett stort utbud av de vanligaste T8, T5, cirkulära och blacklight UV lysrör för tex insektsfångare. Våra designer lysrör är välkända märken som Philips, Eglo och Ideal Lux.


Hur väljer man mellan T5 och T8 lysrör?


Lysrören T5 är den minsta modellen av lysrör på marknaden. Den är 5/8 av en tum tjock. Denna modell når de bästa resultaten i energisparande tester. Vi rekommenderar att du använder T5-rörlampor i kylskåp, kommersiella byggnader, kontor, skolor, eller så kan du använda dem som nödbelysning. Denna modell har testats under svårare förhållanden, såsom högre eller lägre temperaturer och den har klarat detta test. Den genomsnittliga förväntade livslängden för T5 fluorescerande ljus är cirka 30 000 timmar.


Den mer vanliga och mer använda modellen av energibesparande glödlampor är lysrör T8. Modellen av T8 är exakt 1 tum tjock. Till skillnad från T5-modellen rekommenderas inte användningen av denna modell under extrema förhållanden eftersom den inte visade bra resultat i testerna, under extrema förhållanden. Den genomsnittliga förväntade livslängden för T8 fluorescerande ljus är cirka 30 000 timmar (T8 LED cirka 50 000 timmar). Därför rekommenderar vi om du vill sänka dina energikostnader så är LED lysrörarmaturer svaret! Det är enkelt att byta till LED. Det finns direkta LED-ersättare och inga ändringar krävs på armaturen.
Banner patička

Copyright © 1994 – 2024 Donoci s.r.o. Alla rättigheter reserverade. Info om personlig data bearbetning. i