Fotogenlampor antika och moderna | Lampmani
Levý banner
Pravý banner
MENY
0 0 kr
999 kr mer att få gratis frakt mer att få gratis frakt
Kategori

Filtrering

Filter laddas..

Vendor 7

Fotogenlampor

  • Bästsäljare
  • Mest sedda
Mer bästsäljande produkter

Beskrivning av kategori

LED fotogenlyktor & oljebaserade fotogenlyktor


De gammeldagsa fotogenlamporna är glaslyktor med en flat eller rund veke som suger upp oljan eller fotogenet till brännaren. Dessa antika modeller är lika populära som de mer moderna LED fotogenlamporna. Oavsett om de hänger på väggen eller bara står på bordet, fungerar de inte bara som en ljuskälla utan också som en snygg hemdekoration för moderna hem.


Oljebaserade fotogenlampor


Våra oljelampor med veke är stabila och du kan använda dem i vind eller regn. Om du inte har veken utdragen så att fotogenen avdunstar i onödan kan du ha dessa lampor redo för hela året. Fördelen med den här typen av lampor är att du kan använda dem på platser där du inte har tillgång till el, såsom uteplatser, balkonger, sommarstugor med mera. Nuförtiden använder de flesta dessa "antika" fotogenlamporna som hemdekoration.


Fotogenlampor el och batteridriven


Elektrisk LED fotogenlampor med batterier eller LED-teknik. Denna fotogenlampa fungerar tack vare det inbyggda batteriet, som du enkelt kan ladda med den medföljande kabeln. Fördelen med dessa batteridrivna LED ljuslyktor är att den inte släpper ut några rökgaser och tack vare det inbyggda batteriet kan du bära den överallt.
Banner patička

Copyright © 1993 – 2024 Donoci®. Alla rättigheter reserverade. Info om personlig data bearbetning. i