LED lampor med skymningsrelä eller rörelsesensor | Lampmani
Levý banner
Pravý banner
MENY
0 0 kr
999 kr mer att få gratis frakt mer att få gratis frakt
Kategori

Filtrering

Filter laddas..

Vendor 5

LED lampor med sensor

  • Bästsäljare
  • Veckans bästa erbjudanden
  • Mest sedda
Mer bästsäljande produkter

Beskrivning av kategori

LED sensorlampor - för inomhus och utomhus


Med de ökande elektricitetskostnaderna väljer många billigare alternativ för att spara energi och LED-belysning är den bästa energisparande alternativet till traditionella ljuskällor. Vi erbjuder ett stort utbud av LED sensorbelysning för både inomhus och utomhus. Du kan välja mellan två olika typer av sensorlampor - LED lampor med rörelsesensor och LED lampor med skymningsrelä. Skymningsrelä tänds vid skymnings och släcks vid dagsljus. Lampor med rörelsesensor som LED strålkastare med sensor som kan detektera rörelse och tänds när någon närmar sig din trädgård eller garage. Dessa sensor lampor är också populära vid ytterdörren då det är mörkt ute och som tänds endast på kvällen när du närmar dig dörren och kan på så sett lätt hitta nyckelhålet. Med sensorlampor kan du enkelt spara energi eftersom lampan inte är tänd i onödan och håller därmed ännu längre och på så sett spar ytterligare energi. Vi har LED sensorer för både inomhus och utomhus. Låt oss titta på dom olika alternativerna inomhus först.


LED belysning med sensorer för inomhus


För inomhus har vi LED taklampor, LED lister eller LED vägglampor med rörelsesensor och ljussensor. För inomhus är LED rörelsesensor som slår på vid rörelse effektiva för platser där vi inte spenderar mycket tid. De mest populära är led sensorer som LED nattlampor för sovrum, hallar, trappor, vindar, garage, källare och även garderober och skåp. LED sensor lampor är enkel att installera och vi har massor av olika designs som är klassiska tak och vägg LED lampor och end del dekorativa liksom färgglada LED ljusslingor. Vi har för tillfället en hel del erbjudanden för inomhus (och utomhus) sensorer också. Kolla våran rea för att hitta billiga inne sensorer för ditt hem.


LED belysning med skymingsrelä & rörelsesensor utomhus


Här hittar du dagsljussensorer med skymningsrelä som mäter värdet av naturligt ljus i din trädgård eller altan och när detta värde är för lågt och det skymnar slås belysningen automatiskt på. Vi har också batteri drivna LED sensor lampor och soldrivna LED ljus sensorer om du inte vill betala någonting alls i elektricitet. Här hittar du ocså dagsljusdetektorer med rörelsesensor som oftast placeras ofta vid ytterdörrar, i trädgårdar eller på uppfarter där lampan tänds när det är rörelse. Mer och mer populära är också LED strålkastare med rörelsesensor om någon okänd kommer in på din gård. Detta är en väldigt effektiva LED säkerhetsvakt som förebygger inbrott. Kolla gärna på smart belysningar också med säkerhetskameror och strålkastare med sensor. Tuya har ett fantastiskt all-round smart systmen för att skydda ditt hem.
Banner patička

Copyright © 1993 – 2024 Donoci®. Alla rättigheter reserverade. Info om personlig data bearbetning. i