Tillbehör till PCs, laptops, kontor & ljus för gaming | Lampmani
Levý banner
Pravý banner
MENY
0 0 kr
999 kr mer att få gratis frakt mer att få gratis frakt
Kategori

Filtrering

Filter laddas..

kontor och PC

  • Bästsäljare
  • Mest sedda
Mer bästsäljande produkter

Beskrivning av kategori

Tillbehör laptops - bluetooth högtalare, tangentbord & USB minnen m.m


Det finns mängder av tillbehör till laptops och hemma kontor och i vårt sortiment hittar du tillbehör som USB minnen, micro SD kort, tangentbord, högtalare och en hel del mer. Här hittar du de nödvändigaste tillbehören för din dator om du är en medelmåttig användare, Vlogger eller en gamer som letar efter LED lister för gaming eller trådlös gaming mus.


Högtalare


Vi har ett stort utbud av PC högtalare och bärbara högtalare för din laptop eller ditt hem. Du kan enkelt ansluta dessa högtalare till datorn via USB kabel eller via audio kabel när du vill ladda dom. Dessa praktiska bluetooth högtalare kan enkelt flyttas från rum till rum och dom är små, kompakta och bärbara ifall om du vill ta med dem till stranden eller på utflykter. Dessa trådlösa högtalare kan enkelt kopplas till din smartphone, laptop eller andra enheter som används för att spela musik. En del av våra högtalare är en kombinerad LED lampa med dimbart ljus så perfekt som sängbordslampor med det extra lyxet att du kan lyssna på musik innan du somnar.


Spelbelysning, tangentbord och datamus


Om du tycker om konsol dataspel som Sony playstation eller andra dataspel har vi lampor för gaming som coola LED strips för din dator samt andra små LED lampor med klämmor. Här hittar du också trådlös LED RGB mus för gaming och ergonomisk mus som du kanske kan behöva om du spelar för mycket. Dessutom har vi Immax Neo smart tangentbord som du kan koppla till dina LED strips för extra effekt.


USB minnen SD kort & kontorstillbehör


Här hittar du kontorstillbehör som USB minnen, papperstrimmlare och kylplattor för din laptop så att den inte överhettar om du använder den mycket. Här kan du också köpa skärmrengöringsspray från Nedis, skärmstativ och mycket mer.
Banner patička

Copyright © 1994 – 2024 Donoci s.r.o. Alla rättigheter reserverade. Info om personlig data bearbetning. i