Hälsa & skönhet - Bluetooth smartwatch & personvåg m.m | Lampmani
Levý banner
Pravý banner
MENY
0 0 kr
999 kr mer att få gratis frakt mer att få gratis frakt
Kategori

Filtrering

Filter laddas..

Hälsa och Skönhet

  • Bästsäljare
  • Mest sedda
Mer bästsäljande produkter

Beskrivning av kategori

Sminkspeglar med belysning, smartwatches & smarta personvågar


Upptäck vårt utbud av smarta hemtillbehör för hälsa och skönhet. Här hittar du sminkspeglar med belysning för ditt sminkbord eller en liten spegel med förstoring när du är på resande fot. Vi har flera modeller att välja mellan från runda speglar med belysning eller sminkspeglar med LED belysning som är dimbara. Med våra smink speglar med belysning så kan du se att läppglans och maskara sitter på plats. 


I den här kategorin finner du dessutom bluetooth digitala personvågar eller analoga personvågar i olika design och med massor av funktioner. Förutom att du ser din vikt, kan du också välja att få kroppsanalysfunktioner som bland annat visar muskelmassa, kroppsvätska och kroppsfett. Oftast finns minnesplats för fler personer så hela familjen kan hålla koll på hälsan och vikten. I vårt sortiment hittar du produkter från stora märken som Nedis och Xiaomi personvågar


Sist men inte minst när det gäller hälsan så har vi också smartklockor från märken som Xiaomi smartwatch som inte bara har en snygg design men har en mängder av appar för att kontrollera hälsan. Med smartklockor kan du övervaka din puls 24 timmar när du rör dig liksom när du sover. Det finns appar där du kan få ut det mesta av varje träningspasset vare sig du simmar, springer eller cyklar genom att spårar dina framsteg och du kan dessutom sätta mål för dina träningspass. En smartwatch är en perfekt träningscoach där du kan hålla koll på din hälsa och se snygg ut på samma gång. 

Banner patička

Copyright © 1994 – 2024 Donoci s.r.o. Alla rättigheter reserverade. Info om personlig data bearbetning. i