Integritetspolicy | Lampmani
Levý banner
Pravý banner
MENY
0 0 kr
999 kr mer att få gratis frakt mer att få gratis frakt
Kategori

Integritetspolicy

Om ett köp

Använding av denna webbsidan omfattas av Donoci s.r.o. dataskyddspolicy. Kontoret ligger i Pražská 2532/4, 678 01 Blansko, med ID: 475 39 569 och administrerad av County Court i Brno, fil C 92055 (hädanefter kallad Leverantör).

 

Dataskyddspolicyn tillhandahålls i enlighet med The General Data Protection Regulation från Europaparlamentet och Rådet 2016/79 om att skydda alla individer i samband med behandling av personuppgifter, om fri export av dessa uppgifterna, och om upphävandet av 95/46/EG -direktivet (General Data Protection Regulation – GDPR).

 

Insamling av personuppgifter

  • Aktivt tillhandahållande personuppgifter. På denna webbsidan samlar vi in informationen som du frivilligt delar med oss.
  • Vi samlar in dina personuppgifter när du till exempel gör en beställning, registrerar eller ber om information om våra produkter och tjänster, under marknadskommunikation, när du fyller i frågeformulär, och skickar in feedback på produkter eller tjänster.
  • Personuppgifter kan vara ditt förnamn och efternamn, företagets namn, epostadress, telefonnummer, bostadsadress och annan information. Du kan endast dela denna informationen med oss frivilligt.
  • Passivt tillhandahållande personuppgifter. Vissa uppgifter samlas också in automatiskt när webbplatsen används. Denna informationen kanske inte direkt avslöjar din identitet, men kan innehålla information om enheten du använder (t.ex. webbläsare, IP-adress, etc.). Denna informationen samlas in genom kakor (mer information nedan).

Tillgång till personuppgifter

Du har tillgång till dina personuppgifter samt rätten att ta bort eller korrigera dem. Enligt Europaparlamentets och Rådet 2016/679 är Leverantören skyldig att informera dig om detta. I detta dokument kommer du att informeras om hur personuppgifterna behandlas, källorna till personuppgifterna och behandlingsmetoderna, samt annan viktiga fakta. Enligt lagstiftningen är vi skyldiga att behålla några av dina personuppgifter där rätten att radera dem inte gäller.

 

Skydd av personuppgifter

All data som lagras på leverantörens webbsida ligger bakom ett säkerhetsprotokoll (HTTPS) som skyddar anslutningen, mellan besökarens webbläsare och leverantörens server, från avlyssning och data manipulering, som också gör det möjligt att verifiera användarens identitet för att minimera risken för obehörig åtkomst. All data som lagras av Leverantören är skyddad och endast de som måste uppfylla sina juridiska eller avtalsenliga skyldigheter har åtkomst till den. Åtkomst skyddas av lösenord och andra säkerhetsåtgärder.

 

Användningsområde

Leverantören använder personuppgifterna för att underlätta orderhanteringen, leveransen av varor, förbättringar av webbsidan, och marknadsföring. Vårt företag analyserar också användningen av data för att utvärdera användningen av webbsidan. 

 

 

Google Analytics

Denna webbsidan använder Google Analytics från Google, Inc. (hädanefter kallat Google). Denna tjänsten spårar och rapporterar trafik till webbsidan och besökarnas beteende och gör det möjligt att utvärdera informationen, vilket hjälper oss att förbättra webbsidan och dess användarvänlighet. Uppgifterna som samlas in om webbsidans användare är anonyma. Tjänsten samlar inte in personliga eller känsliga uppgifter. Google kan tillhandahålla denna informationen till utomstående om det krävs enligt lag eller om de utomstående ska bearbeta informationen åt Google.

 

Google Analytics har också följande funktioner för effektivare reklam:

  • Remarketing
  • GDN-rapportering (Google Display Network).
  • Demografi och Intressen från Google Analytics.


Mer information om användning och insamling av data finns under Googles Användarvillkor. Om du inte vill vara en del av Google Analytics statistiken så kan du använda Opt-out tillägget från Google Analytics.

Kakor

Information om användarnas beteende på leverantörens webbsida samlas in med hjälp av kakor. Kakor, eller cookies, är små textfiler som innehåller information som webbsidan lagrar på din dator eller mobila enhet när du bläddrar igenom den. Filerna innehåller information om hur du navigerar webbsidan och dina inställningar. Vår webbsida använder kakor i syfte att förbättra användarupplevelsen, prestationen, och för marknadsföringsändamål.

 

Denna webbsidan använder följande typer av kakor:

  • Förstapartskakor - nödvändigt för att webbsidan ska kunna vara uppe (kortsiktigt). Samtidigt använder vi långsiktiga kakor för att samla in aggregerad anonym information om trafiken  (Google Analytics).
  • Tredjepartskakor - kakor för annonssystem, sociala medier, bifogade videor etc.

 

 

Inställningar kakor

Du kan alltid ändra inställningarna i din webbläsare. Kom dock ihåg att om du inaktiverar kakorna i webbläsaren så kommer du inte att kunna  använda alla interaktiva delar av vår webbsida. De flesta moderna webbläsare (som Google Chrome, Mozilla Firefox, Internet Explorer, Safari, etc) har en inställning där du manuellt kan radera och blockera enskilda kakor eller till och med förbjuda deras användning i allmänhet. Du kan även blockera eller aktivera dem för specifika webbsidor. Se hjälpsidan för din webbläsare för mer detaljerad information. Om du aktiverar kakor i din webbläsare så ser vi det som att du samtycker med vår användning av kakor på vår server.

 

Användning av liknande teknologier

Med tanke på att kakor inte är den enda metoden för att spåra eller känna igen användare på webbsidor så använder Leverantören liknande teknologier (spårningsprogram) för att spåra användare efter behov. Detta gör det bland annat möjligt för oss att spåra användarens beteendemönster på vår webbsida och använda den informationen för marknadsföringsändamål, tillhandahålla eller använda kakor, eller förbättra webbsidans prestation.

 

Remarketing

För remarketing samlar Leverantören kakor som lagras i besökarens webbläsare. Remarketing handlar om att visa reklam baserat på tidigare besök på Leverantörens webbsida. När han eller hon kommer till webbsidan så markeras besökaren och läggs anonymt i en lista över målgrupper. Detta görs med kakor. Data från remarketing används uteslutande för att klassificera besökarna i segment i syfte att leverera mer relevant reklam. Segmenten baseras på flera allmänna mönster i besökares beteende. Kommersiella annonser visas i webbläsaren av Google, Seznam, etc. Remarketing säkerställs via plattformar som till exempel Google Ads, Seznam Sklik, etc.

 

Länkar till utomstående webbsidor

När du bläddrar på webbsidan kan du stöta på länkar till utomstående webbsidor. Leverantören ansvarar inte för insamling eller användning av personuppgifter på dessa webbsidor eller i dessa applikationer och rekommenderar att du läser deras Användarvillkor för mer information om hur de hanterar personuppgifter, innan du använder deras webbsida eller applikation.

 

Leverantören är också aktiv på sociala nätverk, till exempel Heuréka eller Facebook, med syfte  att använda och samla information. Dessa plug-in-moduler på andra plattformar är tydligt markerade med en logotyp och använder texter i stil med plattformen. Om du använder en av dessa plug-in-moduler för att välja några av våra webbsidor så kan det skapa en direkt anslutning mellan webbläsaren  och det sociala nätverket. Eftersom en sådan överföring alltid utförs mellan nätverket och webbläsaren har leverantören inte tillgång till någon av den informationen. Om du var inloggad på några av plattformarna samtidigt eller loggade in på det sociala nätverket efteråt så kan plug-in-modulerna automatiskt lägga till informationen till ditt konto. Detsamma gäller när man använder t.ex. gilla-knappen eller när man lämnar en kommentar.

 

Tillhandahålla informationen till utomstående

Operatören kommer inte att dela eller vidarebefordra någon identifierbar information om dig till tredje part utan ditt samtycke. Vi kan endast dela dina personuppgifter med auktoriserade affärspartners i syfte att distribuera ett erbjudande om produkter och tjänster, leverera de beställda varorna och annan kommunikation med dig, i de fall som krävs enligt lag, till exempel i samband med myndighetsutredningar, stämningar eller andra rättsliga processer och krav, eller om vi anser att tillhandahållandet av dina personuppgifter är nödvändigt för att skydda våra rättigheter, Till exempel när vi utreder eventuella brott mot våra villkor eller när vi utreder bedrägeribekämpning eller upptäckt. Vi fastställer din tillfredsställelse via e-postenkäter som en del av Verified by customers-programmet, där vår e-butik är inblandad. Vi skickar dem till dig varje gång du beställer något från vår e-butik, om du inte vägrar att ta emot dem. Du kan när som helst invända mot att skicka frågeformulär via e-post enligt Googles kundrecensionsprogram genom att avvisa andra frågeformulär genom att använda länken i e-postmeddelandet med frågeformuläret. Om du invänder kommer vi inte att skicka frågeformuläret till dig längre. Vi förser Google Ads med ditt förnamn, efternamn och e-postuppgifter för deras Google Ads-annonseringsverktyg när beställningen har slutförts.

  

Marknadskommunikation

Du kan alltid säga upp din prenumerationen på vår direktmarknadsföring. Det enklaste sättet är att klicka på knappen "Avsluta prenumeration" längst ner i alla mejl som du får från oss. Du kan också kontakta oss om det på vår webbsida.

 

Säkerhet

Leverantören samlar enbart in personuppgifter i den utsträckning som behövs för att uppnå de ändamål som ingår i denna policyn och med  relevant teknologi för att säkerställa säkerheten, integriteten och skyddet av alla dina personuppgifter. Alla personuppgifter som delas med leverantören skyddas av standardförfaranden och teknologier. På grund av den digitala miljön kan leverantören inte alltid garantera 100% säkerheten av informationen som användaren anger på leverantörens webbsida. Leverantören använder dock rekommenderade säkerhetsåtgärder som bör förhindra obehörig åtkomst till uppgifterna.

 

Ändringar av Personal Data Protection Policy

Denna policyn kan uppdateras vid behov. Vi  rekommenderar att du återkommer regelbundet och läser igenom den för att hålla dig informerad om aktuell information som kan hjälpa dig skydda dina personuppgifter som du har anförtrott oss.

 

Kontaktinformation

Du kan kontakta Leverantören via mejl på gdpr@donoci.com.

Fråga vad som helst

Paulina

Vi hjälper dig med valet såväl som med tekniska problem.

00468437 370 43(Måndag-Fredag 08:00 - 16:30)

Fråga

Copyright © 1993 – 2024 Donoci®. Alla rättigheter reserverade. Info om personlig data bearbetning. i