LED lampor E27 med rörelsesensor - inomhus & utomhus | Lampmani
Levý banner
Pravý banner
MENY
0 0 kr
999 kr mer att få gratis frakt mer att få gratis frakt
Kategori

Filtrering

Filter laddas..

Vendor 7

LED-lampa med rörelsesensor

  • Bästsäljare
  • Mest sedda
Mer bästsäljande produkter

Beskrivning av kategori

Miljövänliga LED glödlampor med rörelsesensor


LED lampor är de mest populära typer av glödlampor nu för tiden och det finns många anledingar för det. Lång livslängd står som den främsta fördelen med LED ljuskällor. LED lampor och dioder har en enastående livslängd jämfört med de klassiska glödlamporna och är det mest effektiva sätt att belysa ditt hem med en beräknad energieffektiviteten med 80% plus jämfört med traditionell belysning. Det betyder att du kan spara en hel del i elkostnader när du investerar i en LED lampa. De är också ekologiska och bättre för miljön då LED lampor är fria från giftiga kemikalier. De flesta klassiska glödlampor innehåller giftiga ämnen som t.ex. kvicksilver som är farligt för miljön. LED lampor är dessutom 100% återvinningsbara, och på sätt också mycket bättre för miljön. 


Med tanke på vad du kan spara i kostnader och med tanke på miljön så rekommenderar vi att ni investerar i LED lampor med rörelsesensor och på det viset kan spara mer. Lampor med rörelsesensorer funkar så att de endast tänds då någon närmar sig belysningen då de har en sensor som kan känna av rörelse. Till exemple, många köper lampor med rörelsesensor för ytterdörren som tänds automatiskt när du kommer hem på kvällen och vill låsa upp dörren. De släcks automatisk då du har gått in och på det viset slipper du släcka lampan eller slösa energi genom att lampan är tänd hela natten. I vårt sortiment erbjuder vi olika LED lampor modell E27 med sensorer från stora varumärken som Philips LED lampor med rörelsesensor eller Eco LED lampor med rörelsesensor. Våra Eco lampor är speciellt fördelaktiga när det gäller miljön då dessa lampor har energiklass A+ som är det bästa för ekologin och dessutom mest energisnåla med lägre el kostnader. Just nu har vi rea på dessa LED lampor så passa på och fynda idag!


Vi har också andra LED glödlampor som är dimbara, färgade med mer i vårt utbud och en hel del på REA för tillfället. Om du är mer intresserad av miljön kan du också hitta soldcellsdriven belysning för ditt hem i vår butik. Välkommen in!

Banner patička

Copyright © 1993 – 2024 Donoci®. Alla rättigheter reserverade. Info om personlig data bearbetning. i