Resetillbehör - powerbanks, reseadapter & stativ | Lampmani
Levý banner
Pravý banner
MENY
0 0 kr
999 kr mer att få gratis frakt mer att få gratis frakt
Kategori

Filtrering

Filter laddas..

Resa

  • Bästsäljare
  • Veckans bästa erbjudanden
  • Mest sedda
Mer bästsäljande produkter

Beskrivning av kategori

Tillbehör för din resa & campingsemester


I vår sortiment erbjuder vi er olika nödvändiga saker som kan behövas när du reser som powerbanks, camping tillbehör, ficklampor och mycket mer. Vi har delat upp det i kategorier nedanför så att det är enklare för er att hitta just det du kanske behöver för din semester. 


Reseadapter & powerbanks till din resa


Glöm inte en reseadapter så att du kan ladda din mobiltelefon, kamera, högtalare eller datorn när du är på resande fot. Hos oss hittar du reseadaptrar för de allra flesta länder, vissa modeller passar i en specifik typ av väggkontakt medan andra modeller har utskjutbara stift och kan anpassas till flera olika strömuttag. Du kan även välja en reseadapter med USB och koppla telefonladdaren direkt i USB uttaget. Powerbanks är minst lika viktigt när du reser speciellt om du flyger eller reser med tåg i många timmar kanske du vill lyssna på musik på din iphone eller titta på en film på din laptop. Du kan även behöva underhållning på din semester under regniga dagar och kvällar.  Powerbanks är ännu mer viktigt om du campar och inte har lätt tillgång till eluttag. Hos oss hittar du olika typer av powerbanks - dockningsbara powerbanks för iphones, usb powerbanks och mini powerbanks för laptops som är lätta att ta med dig när du reser.


Videokameror & stativ specialerbjudande 


När man åker på semester vill man naturligtvis ta många bilder och videos för att skapa oförglömliga minnen och för att dela med familj och vänner. Och även om kameran på din smartphone är bra klarar den inte av att ge dig perfekta bilder och videos av hög kvalitet speciellt då man måste zooma in på objekt från långa avstånd. I vårt sortiment hittar du bra videokameror för action samt bevakningskameror vilket kan vara bra att ha på camping platser. Dessa vattentäta videokameror från stora varumärket Nedis är högt rekommenderad av våra kunder också. För videokameror kan det vara bra att ha ett stativ också så det inte är några skakning i videon så du kan också hitta dem i vår online butik. På tal om stativ så har vi också fläktar på tripod stativ som kan vara behändiga att ha om det blir för varmt i ditt tält eller rum på din semester. 


Glöm inte campinglampor, ficklampor eller pannlampor på din semester


Se till att du har rätt campingutrustning om du ska tälta ute i vildmarken där det kanske blir kolsvart på natten. I vissa länder du reser till kan det ofta bli strömavbrott också och då kan det också vara bra att ha en ficklampa eller en pannlampa som du kan bära kring ditt huvud så dina händer är fria. Vi erbjuder alla slags ficklampor för både vuxna och ficklampor för barn, tältlampor och kikar i vår online butik så vi är säker på att du kan hitta en som passar dig och dina behov. 


Vare sig du är ute och reser i ett annat land eller campar har vi massor av andra tillbehör också som namnbrickor för din resväska så den inte kommer bort på flygplatsen eller fickknivar när du campar och annat smått och gott du kan behöva när du reser. 

Banner patička

Copyright © 1993 – 2024 Donoci®. Alla rättigheter reserverade. Info om personlig data bearbetning. i