Stativ för kameror, videokameror och smartphones | Lampmani
Levý banner
Pravý banner
MENY
0 0 kr
999 kr mer att få gratis frakt mer att få gratis frakt
Kategori

Filtrering

Filter laddas..

Vendor 2

Stativ

  • Bästsäljare
  • Mest sedda
Mer bästsäljande produkter

Beskrivning av kategori

Stativ för kameror, videokameror och smartphones


Stativ är en av de mest använda kamera tillbehören. Stativet för kameran används för att fästa den i en viss position, vilket förhindrar att foton blir suddiga på grund av någon skakar kameran. Stativet är lämplig, till exempel när du fotograferar landskap eller arkitektur eller filmar en videovlogg på din semester eller andra evenemang.


Innan du väljer ett stativ är det alltid viktigt att tänka på hur du ska använda det. Det beror främst på stativets material och konstruktion. De vanligaste är aluminiumstativ, titanstativ och vi kan också hitta på trästativ. När det gäller utformningen av stativet för kameror finns det monopoder, stativ eller små bordsstativ.

Monopoder är enbenta stativ som dämpar särskilt vertikala vibrationer och håller kameran på höjd. Den kan dock fortfarande lutas åt sidorna.

Stativ har tre stödben. Det låter dig använda långa slutartider vid fotografering, vilket du särskilt kommer att uppskatta när du tar bilder på natten.


Det teleskopiska stativet gör att du kan justera höjden efter behov, medan den maximala eller minsta stativhöjden påverkar komforten för både normal fotografering och makrofotografering. Stativet kan inte användas utan stativhuvud.


Banner patička

Copyright © 1993 – 2024 Donoci®. Alla rättigheter reserverade. Info om personlig data bearbetning. i