Företagets historia | Lampmani
Levý banner
Pravý banner
MENY
0 0 kr
999 kr mer att få gratis frakt mer att få gratis frakt
Kategori

Företagets historia

Om företag

Ni upptäckte oss på 90-talet, vi firade det nya årtusendet tillsammans, och vi promenerade hand i hand in i det tredje decenniet. Tack för att ni växer med oss.

Vi vill inte skryta men ibland kan det verka så. Det är tvärtom. Den här artikeln är främst ett tack, eftersom du som vår kund har hjälpt oss att överskrida en fantastisk milstolpe, vi har nått trettio år. Under året som gått sedan du köpte din första glödlampa från oss, som lyst upp dit hem, eller var det en taklampa? Oavsett vad du behövde så hittade du det hos oss och du kan läsa mer om vad mer vi erbjuder nedan. Hur som helst, vi har vuxit tillsammans.  I tid och rum. Donoci har expanderat under åren som passerat och under dessa årtionden har vi spridit oss utanför gränserna av vårt vackra land. Hur har vi lyckats med detta? Tänd din bordslampa och följ med på ett äventyr. 


1991, året allt började

Det var år 1991. Tjeckien var fortfarande en del av Tjeckoslovakien på den tiden, och Jaromír Jágr som idag är 50 år gammal, nådde Stanley Cup under sitt första år i NHL. Det var också året då bandet Nirvana spelade in sitt mest kända album Nevermind (ja, det där en bebis i vattnet sträcker sig efter en dollarsedel). Samma år fick Jiří Mánek idén att skapa ett företag med avsikten att sälja keramik, glas och porslin. Och detta var verkligen fokusen över de kommande fem åren. Plötsligt befann vi oss i  ödesdigert år, 1996. Jiří Mánek och hans företag bestämde sig för att börja importera lampor till det då oberoende, Tjeckien och sälja dem. och detta ledde till framgång!

2003, var det dags för nästa utmaning kom. Det fanns en sådan efterfrågan på företagets produkter att det var nödvändigt att utöka, och därför började de sälja produkter i de stora tjeckiska butikerna. När företaget mognade ytterliggare, 2009, firade det sitt inträde på den tjeckiska e-butiksmarknaden och sedan äntligen, började vi kunna leverera till dig som slutkund. Sen hände allt på en gång! År 2017 bestämde sig Jiří Mánek, som hade varit involverad i företaget att byta namn till Donoci s.r.o., det namn du känner till idag. Bara ett år senare kom en annan nyhet - försäljningen under sitt eget varumärke, Brigali. Och detta år är också viktigt för Donoci s.r.o. då produkterna började säljas på i den globala Amazon portalen.

Vi lyser i 25 europeiska länder

Vi lovade att vi inte bara kommer att ta dig genom tiden utan också genom rymden. Just nu lyser Donocis produkter i 25 europeiska länder. För att ge er en idé är detta nästan samma antal som antalet nuvarande medlemmar i Europeiska unionen (27). Och var kan du hitta oss? Vi kopierar inte Europeiska unionen till 100 procent, men listan är lång. År 2015 var det till exempel bara sju år sedan, vi var" endast" i Tjeckien, Slovakien, Ungern och Polen. Du kan se vilka andra länder som har gått med över tid i bilden nedan: Tjeckien, Slovakien, Ungern, Polen, Rumänien, Österrike, Italien, Storbritannien, Frankrike, Spanien, Slovenien, Kroatien, Belgien, Bulgarien, Nederländerna, Lettland, Litauen, Estland, Danmark, Portugal, Ukraina, Finland, Sverige, Schweiz, Ryssland, Grekland.


Visionärerna och de hårda arbetare - som står bakom Donoci s.r.o.? 

Varje medarbetare och en deltidsarbetare är viktiga för oss, men utan rätt kapten kan inget skepp segla i rätt riktning. Det finns bara en sann grundare, Jiří Mánek Senior, och eftersom Donoci huvudsakligen är ett familjeföretag anslöt sig hans två söner, Lukáš och Jiří Mánek Jr., med tiden till honom. Lukáš ansvarar för den fortsatta utvecklingen av företaget och dess marknadsföring. Jiří är it-chef. Resultatet av deras arbete talar för sig självt. Donoci s.r.o. är för närvarande en av de största online-belysningsåterförsäljarna i Centraleuropa. Och de är just nu nummer 1 i sex länder: Tjeckien, Slovakien, Ungern, Rumänien, Slovenien och Kroatien.

Men vi kan inte utelämna alla andra anställda. Antalet har ökat sedan 2015 då det fanns 65 anställda och förra året var antalet anställda 200. Och med detta vill vi tacka var och en av dem - både intern personal (anställda på försäljningsavdelningen, revisorer, e-handelsspecialister, anställda på produktavdelningen och andra), liksom vår externa personal, för alla deras ansträngningar och arbete. Vi uppskattar er.

Våra toppresultat

2 000 000 nöjda kunder

750 000 beställningar under 2020

21 000 m2 av lagringsutrymmet

42 000 produkter tillgängliga

2 200 000 produkter på lager

220 sålda varumärken

Lite sentiment så här på slutet

Vi lämnade den viktigaste delen av statistiken och vårt budskap till slutet. Miljontals av er har redan beställt våra produkter minst en gång. Och vi har delat vår vår vision med dig. Sammanfattningsvis med några få ord, vår vision är att du är nöjd med vår tjänst och våra produkter. Och naturligtvis blir vi glada om du besöker vår e-butik igen medan du surfar på internet och hittar produkter du bara måste lägga i din kundkorg. Vi vill be dig om en sak till, fråga, skriv och ring, vi vill att du hör av dig och berättar vad du tycker. Vi växer tack vare feedback från dig. Vi älskar att få feedback och i gengäld lovar vi att vi kommer att göra allt, under de kommande åren för att fortsätta lysa upp ditt hem och sprida glädje!

Ditt Donoci s.r.o. team

Fråga vad som helst

Paulina

Vi hjälper dig med valet såväl som med tekniska problem.

00468437 370 43(Måndag-Fredag 08:00 - 16:30)

Fråga

Copyright © 1994 – 2024 Donoci s.r.o. Alla rättigheter reserverade. Info om personlig data bearbetning. i