Ljusslingor för utomhus, trädgård & balkong | Lampmani
Levý banner
Pravý banner
MENY
0 0 kr
999 kr mer att få gratis frakt mer att få gratis frakt
Kategori

Filtrering

Filter laddas..

Vendor 1

Utomhuskransar och ljusslingor

  • Bästsäljare
  • Veckans bästa erbjudanden
  • Mest sedda
Mer bästsäljande produkter

Beskrivning av kategori

Utomhusbelysning - LED ljusslingor & ljuskjedjor


Många förknippar ljusslingor med julgransbelysning eller flaggstångsbelysning. Men ljusslingor och LED slingor är precis lika populära på sommaren när du planerar en trädgårdsfest, födelsedagsfest eller endast för att ge en härlig hemkär känsla på din altan eller i din trädgård. Hos oss hittar du all möjliga olika designs av utomhus LED slingor med olika funktioner. Till exempel ljusslingor som har elkontakt, andra ljusslingor är solcellsdrivna med sensor eller så hittar du batteridrivna ljusslingor. Här har vi stora varumärken som erbjuder moderna och snygga LED kjedjor och ljusslingor som Markslöjd dimbara LED ljusslingor.


Utomhus ljusslingor av olika modeller, färger & designs


LED ljusslingor och LED kjedjor är främst en dekorative belysning för att framhäva din trädgård, altan eller balkong. Vi har ett stort urval av olika ljusslingor som kan hjälpa dig göra det från vita ljusslingor med små lampor, vit eller färgade ljusslingor med glödlampor och RGB LED slingor. Vi har andra söta ljusslingor med hängande dekorativa lampor och ljusslingor med bollar som passar perfekt kring din blomsterrabatt eller altan. Utomhus slingor finns i olika längder från kortare balkong ljusslingor eller långa ljusslingor som passar till flaggstångsbelysning och fasadbelysning. Skulle dina lampor gå sönder säljer vi dessutom reserve lampor för ljusslingor av alla typer.


Titta gärna in på vår REA för utomhusbelysning också där du ibland kan hitta fantastiska erbjudanden på LED ljusslingor!

Copyright © 1990 – 2023 Lampmani.se, Alla rättigheter reserverade. Info om personlig data bearbetning. i