Allmänbelysning - vägbelysning och LED gatulampor | Lampmani
Levý banner
Pravý banner
MENY
0 0 kr
999 kr mer att få gratis frakt mer att få gratis frakt
Kategori

Filtrering

Filter laddas..

Vendor 2

Gatlykta för allmänbelysning

  • Bästsäljare
  • Mest sedda
Mer bästsäljande produkter

Podkategori: Gatulykta för allmänbelysning - Nästa underkategori

Beskrivning av kategori

Gatulampor, LED vägbelysning & tillbehör för allmäna platser


Hos oss hittar du LED gatubelysning för gator och områden som är öppen för allmänheten. Väl belysta parkeringsplatser, parker, lekplatser och offentliga trapphus är extremt viktigt för alla ska kunna känna sig trygga och säkra både dag som natt. Vi erbjuder vattentäta och dammtåliga LED gatuarmaturer och tillbehör (fästen och hållare) som är slitstarka och håller i många år . Skulle du ha problem så erbjuder vi garanti som du kan förlänga skulle du vilja göra det.


Varför LED gatulampor för allmäna platser?


LED gatubelysning är tillverkade med härdat glas som skyddar dess optiska system och själva ljuskroppen är gjord av högtrycksaluminiumgjutning. LED gatuarmaturer skiljer sig från annan LED belysning eftersom de befinner sig i mer extrema förhållanden och är därför tillverkade på ett sätt som skyddar dom mot smuts och fukt. Fördelen med just LED vägbelysning för allmäna områden där det är mycket rörelse är att det är billigare i längden. Gatubelysning med LED har en längre livslängd, tålighet och de är dessutom miljövänliga samt energisnåla. LED lampor har också en snabb startrespons vilket ger skarpt ljus direkt. Då gatubelysning och vägbelysning ofta tänds många gånger varje dag på grund av mer aktiva rörelser så är LED det billigaste ljus alternativet i längden. Kolla vårat sortiment av gatuarmaturer och tillbehör. Stormärket Philips har en hel del olika design gatulampor av hög kvalitet så om du är osäker på vad du ska välja så är det ett säkert märke som de flesta känner igen.


Glöm inte att kolla vår gatulampor på REA också då vi ofta har utförsäljningar på LED gatubelysning och olika utomhus LED lampor.
Banner patička

Copyright © 1994 – 2024 Donoci s.r.o. Alla rättigheter reserverade. Info om personlig data bearbetning. i