Luftrenare, väggklockor, hörlurar & hushållsapparater | Lampmani
Levý banner
Pravý banner
MENY
0 0 kr
999 kr mer att få gratis frakt mer att få gratis frakt
Kategori

Filtrering

Filter laddas..

Vendor 9

Hem

  • Bästsäljare
  • Mest sedda
Mer bästsäljande produkter

Beskrivning av kategori

Allt från värmare, fläktar, bil & dammsugartillbehör med mer


I vår online butik hittar du inte bara belysning utan alla slags hushållsapparater och andra elektriska hem tillbehör du kan behöva för ditt hem. Vår kategori av hem är tillägnad allt du kan behöva i ditt hem.


Hem tillbehör inomhus


Här hittar du alla slags hem apparater du kan tänkas behöva för alla rum i ditt hem inkluderat tillbehör. För ditt kök har vi många olika och snygga väggklockor och små hushållsapparater (vattenkokare, strykjärn, brödrostar och mycket mer). För att hålla ditt hem dammfritt och fräscht hittar du tillbehör till dammsugare såsom dammsugarpåsar och golvmunstycken för dammsugare med mer. Håll damm och bakterier i lufften borta med på luftrenare, aromalampor och bakteriedödande lampor. För ditt vardagsrum och sovrum har vi golvfläktar och bordsfläktar för att hålla dig sval under outhärdliga varma sommardagar och rumsvärmare för att hålla dig varm även under kalla vinternätter. Behöver du tillbehör för din TV hittar du antenner, väggfästen, kablar, RGB ljusslingor med fjärrkontroll och andra tillbehör. Sedan har vi mer personliga hemtillbehör som alkoholtestare och audio enheter som hörlurar och små högtalare för stereo, mobil eller laptop av alla slag från trådlösa bluetooth till bärbara högtalare med dimlampa. I vårt sortiment har vi ockå radioapparater, skivspelare och mickar med mer.


Hem tillbehör utomhus & biltillbehör


För din trädgård hittar du också infravärmare som kan vara bra att ha på altan under kalla dagar och sommar kvällar, snygga fotogenlampor som kan lysa upp altanbordet (och även användas inomhus). För din säkerhet har vi ringklockor med kamera för din ytterdörr och säkerhetskameror. Saknar du något i din bil? Ingen fara, vi har olika biltillbehör som billaddare, bilsändare med fjärrkontroll och annat smått och gott.
Banner patička

Copyright © 1994 – 2024 Donoci s.r.o. Alla rättigheter reserverade. Info om personlig data bearbetning. i