Steinel smart utomhusbelysning med rörelsevakt och mer | Lampmani
Levý banner
Pravý banner
MENY
0 0 kr
999 kr mer att få gratis frakt mer att få gratis frakt
Kategori

Filtrering

Filter laddas..

Vendor 1

Smart Steinel – Smart Belysning

  • Bästsäljare
  • Mest sedda
Mer bästsäljande produkter

Podkategori: Smart Steinel - Nästa underkategori

Beskrivning av kategori

Steinel Smart Friends - smart hem belysning för smarta hem


Steinel Smart Friends erbjuder fjärrstyrda smart hem belysningar för både inomhus och utomhusbruk. Dom som känner till Steinel vet redan att de är ett av de största och bästa varumärken när det kommer till utomhuslampor med rörelsesensor. Liksom andra smartsystem erbjuder Steinel bluetooth eller wifi lampor som är lätta att ställa in och kan kopplas ihop med andra wifi lampor och enheter. Smart taklampor och vägglampor kan schemaläggas via Steinel appen så att dom tänds och släcks samtidigt. 


Steinel smart LED belysning utomhus & inomhus


Vårt sortiment av Steinel smart belysning är stort från olika modeller och designs av dimbara väggarmturer och takplafonder som du kan styra med Steinel fjärrkontroll eller wifi. Du kan hitta Steinel smart lampor för alla rum inomhus eller utomhus på väggfasaden eller i trädgården. Populära för ytterdörren är väggbelysning som spotlights, vägglyktor och LED lampor med husnummer då besökare kan lätt se husnumret när det är mörkt ute. Alla dessa lampor för både inomhus och utomhus kan kontrolleras via Steinel smart app. Steinel smart LED strålkastare är högt rekommenderad för din trädgård eller garage infart. Vi har stående LED spotlights och strålkastare som är soldrivna för din trädgård så du kan spara på energikostnader och som sagt strålkastare med sensorer och skymningsrelä


Steinel smart lampor med rörelsevakt och sensorer


När det kommer till smart lampor med rörelsesensorer så är Steinel en av de mest populära varumärkena. Med Steinel Smart Friends kan du också använda rörelsedetektorer för att automatiskt tända dekorativ inomhusbelysning liksom utomhusbelysning när någon är i närheten. Du kan också sätta nivån på omgivande ljus som uppmätts så att lampor slår på och av och andra enheter som jalusier dras ner samtidigt. Just för säkerhet och övervakning kan du hitta Steinel strålkastare med rörelsesensorer och övervakningskamera och på så sätt förebygga inbrott och känna dig mer säker. Med Steinel smart system kan du koppla grupper av gemensamt aktiverade sensorkopplade ljus, sensorkopplade strålkastare eller rörelsedetektorer så att dom aktiveras samtidgt. Dessutom med Steinel Nightmatic 3000 skymningsströmbrytare kan du registrerar den omgivande ljusstyrkan och sätta den så att den slår automatiskt på anslutna armaturer på kvällen när skymningsgränsen uppnås och stänger av dem igen i gryningen.

Banner patička

Copyright © 1993 – 2024 Donoci®. Alla rättigheter reserverade. Info om personlig data bearbetning. i