Tuya Homeassistant & Immax Neo för ett smartare hem | Lampmani
Levý banner
Pravý banner
MENY
0 0 kr
999 kr mer att få gratis frakt mer att få gratis frakt
Kategori

Filtrering

Filter laddas..

Vendor 5

Tuya SmartHome

  • Bästsäljare
  • Veckans bästa erbjudanden
  • Mest sedda
Mer bästsäljande produkter

Podkategori: Tuya smart hem - Nästa underkategori

Beskrivning av kategori

Tuya Smarlife - Smart lampor & säkerhetskameror med mer


Tuya smart home är en av de största molnbaserade smart hemsystemen och kan kontrollera hårdvara från flera olika tillverkare. Tuya hub är en mjukvara som andra företag kan använda med sina smarta produkter. För vissa andra smart system är det inte alltid möjligt att använda produkter från andra tillvekare. I våran online butik hittar du Tuya-baserade smart hem produkter och Immax Neo smart produkter då dom kompletterar varandra utmärk. Men som sagt Tuya home kit funkar med de flesta andra smart podukterna som du hittar i vår online butik. Med Tuya Smart kan du fjärrstyra dina smarta produkter eller genom wifi på din mobil var du än är. Du kan enkelt lägga till och styra flera enheter samtidigt. Till exempel, genom appen så kan du schemalägga så att lampan i vardasrummet dimmar när TVn kommer på eller lampor i flera rum tänds och släcks en speciell tid och så vidare. Du har också möjlighet att enkelt ta emot varningar i realtid med Tuya hemsäkerhets produkter


Immax & Tuya LED smart belysning


Vi erbjuder alla typer av smart belysning från Tuya och Immax för både inomhus och utomhusbruk. Här hittar du allt från smart takbelysning för ditt kök och badrum som fjärrstyrda LED paneler och dimbara takplafonder till snygga ljuskronor och vägglampor för ditt vardagsrum eller sovrum. För din trädgård och uteplats hittar du dessutom smart strålkastare med sensor och vägg fasadbelysning med mer. Tuya erbjuder alla slags LED glödlampor och LED lampor som du kan tänkas behöva för din belysning, från dom vanligaste wifi lamporna E14, E27 och G10 med olika funktioner till andra LED lampor med RGB, dimbara eller fjärrstyrda med sensor. Vårt sortiment av Tuya och Immax LED lampor är stort så du kan hitta flera andra modeller också. Förrutom lampor kan du också hitta Tuya LED lister och slingor av olika slag och funktioner. Varför inte än vit dimbar LED strip i halltrappan med rörelsesensor eller en smart RGB strip med wifi musik funktion i vardagsrummet? Tuya RGB LED lister är också populära som trädgårdsbelysning och som fasadbelysning både under sommartid och jultid. 


Immax & Tuya bevakningskameror


Immax och Tuya erbjuder också fantastisk kvalite bevakningskameror för både inne och utomhus. Dessa är populära inomhus för barnkammaren så du kan hålla utkik på din bebis när den sover eller utomhus där wifi bevakningskameror och rörelsesensor fungera som en extra säkerhet och extra skydd mot tjuvar och inbrott. Här hittar du ett flertal olika säkerhetskameror liksom smart kameror med rörelsesensor och spotlight, smart roterande IP säkerhetskameror med sensor och fjärrkontroll. Titta gärna in i år butik för att hitta den bästa övervakningskameran för dina behov.  


Tuya smartplug, strömbrytare & andra tillbehör


I vårt sortiment hittar du också tillbehör som smarta uttag och pluggar från Tuya och Immax. Dessa smarta uttag ger dig möjlighet att enkelt och fjärrstyra, eller schemalägga via din mobil att slå av och på allt från lampor till tv apparater. Alla apparater identifieras så snart de ansluts! På det visa kan du spara energi då lampor inte är tända i onödan. Här hittar du också smarta energimätare så får du full kontroll på energiförbrukningen hemma. Vi har olika uttag, USB-uttag och förlängningskablar med strömbrytare med mer. Skulle du vilja installer en hub finns också Immax bridge och du kan också hitta separat Immax fjärrkontroll här liksom smart bevattningssystem och mycket mer.

Banner patička

Copyright © 1993 – 2024 Donoci®. Alla rättigheter reserverade. Info om personlig data bearbetning. i