Elkontakter, eluttag & förgreninsdosor inne & ute | Lampmani
Levý banner
Pravý banner
MENY
0 0 kr
999 kr mer att få gratis frakt mer att få gratis frakt
Kategori

Filtrering

Filter laddas..

Vendor 7

Uttag och delare

  • Bästsäljare
  • Veckans bästa erbjudanden
  • Mest sedda
Mer bästsäljande produkter

Beskrivning av kategori

Vägguttag, smart kontakter och grenuttag för utomhus & inomhusbruk


Här hittar du ett stort utbud av olika design vägguttag och grenkontakter för både inomhus och utomhusbruk från stora varumärken som Eglo, Legrand, Ledvance, Philip Hue och flera andra varumärken. Liksom andra tillbehör för belysning är dessa produkter en inredningdetalj och finns i olika modeller och färger, som snygga svarta vägguttag, eller andra som matchar din inredningsstil. Vi har jordade och säkra vägguttag och vissa är utanpåliggande eluttag och vissa är infällda. Bland våra eluttag hittar ni allt från grenuttag med en eller flervägs vägguttag liksom dimmer vägguttag, elluttag med timer samt vägguttag och grenuttag med usb, smarta elluttag och smart plugs. Vi har också olika adaptrar för dina kontakter från PC adapter, reseadapter och usb adaptrar med mer.


Olika typer av eluttag & kontakter för inomhus


Vi har snygga eluttag och förgreningsdosor med två till fyra uttag och förlängningssladdar då det kan behövas för vissa rum, som vardagsrummet, där vi har många elektriska produkter från lampor, stereo och TV. På tal om TV, så har vi dessutom ellutag som passar för både TV, radio och stereo från kvalitetsmärket Legrand. Om du letar efter eluttag för badrum och kök hittar du också eluttag för badrumsskåp och under köksskåpet liksom eluttag med strömbrytare som oftast kan behövas i köket där du har belysningar och många köksapparater. Väldigt populärt just nu är fjärrstyrda eluttag och smart eluttag och smart plugs där lampor och andra hem apparater kan styras via wifi. Här hittar ni smart uttag och kontakter för både inomhus och utomhus från stora varumärken som Tuya och Globo.


Olika typer av eluttag & kontakter för utomhus


Här hittar du vattentäta eluttag för din trädgård som elstolpar och eluttagspelare. En elstolpe är en fast monterad pollare med eluttag för utebelysning som påminner lite om en ljusstolpe. Vissa av dessa elstolpar har också belysning och kommer med två till fyra uttag. Om du för tillfället bara har två pluggar kan du också köpa en förgreningsbox med fyra uttag. Vi har olika typer av eluttag, i olika färger och material och olika funktioner. Mycket populärt är utomhus hylskolonn med en timer. Här hittar ni stora varumärken som Eglo, Philips, Solight samt smart kontakter och plugs som kan styras med fjärrkontroll eller wifi från varumärket Tuya.
Banner patička

Copyright © 1993 – 2024 Donoci®. Alla rättigheter reserverade. Info om personlig data bearbetning. i