Vi är den ledande webbutiken för lampor och belysning | Lampmani
Levý banner
Pravý banner
MENY
0 0 kr
999 kr mer att få gratis frakt mer att få gratis frakt
Kategori

Vi är den ledande webbutiken för lampor och belysning

Om företag

Företaget Donoci s.r.o. har varit på marknaden och sålt teknologi inom belysning i 26 år. Vi garanterar pålitlighet och en hög profonalism. Företaget ägnar sig åt importering, och grossist- och detaljhandel av lampor och belysning. Våra webbutiker finns även utanför Tjeckien: Slovenien, Tyskland, Österrike, Ungern, Polen, Rumänien, Frankrike, Spanien, Slovakien, Storbritannien, Kroatien, Italien, och Sverige. Företaget är bland Europas största återförsäljare av lampor och belysning.

Vi prioriterar din belåtenhet

Vi är väl medvetna om att för att vårt företag ska lyckas så måste våra kunder ha förtroende för oss. Vårt företag fokuserar på att vara professionella och ha en villighet mot våra kunder. Vårt ultimata mål är att ge våra kunder en långsiktig belåtenhet, och inte en kortsiktig vinst. 

Belysning för alla utrymmen

Bland våra produkter på vår webbutik www.lampmani.se kan du hitta alla möjliga typer av lampor och belysning för både inomhus och utomhus. Vi erbjuder produkter från följande varumärken: ARTCRYSTAL, BRILUM, DALEN, EGLO, ESEO, FARO BARCELONA, GLOBO, GREENLUX, HADEX, IDEAL LUX, JUPITER, KEMAR, LEDKO, LIRIO, LUCIDE, LUXERA, MASSIVE, NARVA, PANLUX, PAULMANN, PHILIPS, PREZENT, RABALUX, SKOFF, STEINEL, TOPLIGHT A WOFI. Utöver en fantastisk variation av belysning så erbjuder vi också elektriska tillbehör och olika ljuskällor. Vår bästa och mest populära belysning erbjuder vi till ett sänkt pris med en pris garanti.

 

Webbutiken www.lampmani.se erbjuder:

  • Et stort varulager som gör att vi snabbt kan leverera våra produkter. Just nu har vi över 1.800.000 produkter vårt lager som redo att skickas iväg.
  • Snabb kundtjänst och ett professionellt team av medarbetare som är redo att ge råd och hjälpa dig att välja rätt belysning.
  • Fri Frakt för alla beställningar över 100€ och en gratis personlig upphämtning runtom hela Tjeckien.
  • Vi öppnade nyligen en helpdesk som vill göra det lättare för dig att välja rätt belysning. Du kan såklart också fråga vem som helst av våra arbetare om råd genom att kontakta dem via vårt kontaktformulär som finns listad nedan, samt i varje produkt under fliken, “Frågor om produkten”.

Webbutiken lampmani.se garanterar låga priser. Och om du hittar billigare lampor på den Svenska marknaden så kommer du att kunna köpa samma lampa från oss till samma pris. Allt du behöver göra är att dela länken till lampan med det bättre priset i kommentarsfältet i din beställning och så kommer du att få en identisk lampa till samma pris.

 

Teamet på www.lampmani.se är utrustade till att bli den bästa leverantören av högkvalitativa lampor och belysning.

Fråga vad som helst

Paulina

Vi hjälper dig med valet såväl som med tekniska problem.

00468437 370 43(Måndag-Fredag 08:00 - 16:30)

Fråga

Copyright © 1994 – 2024 Donoci s.r.o. Alla rättigheter reserverade. Info om personlig data bearbetning. i