Utebelysning - LED arbetsbelysning & lampor med sensor | Lampmani
Levý banner
Pravý banner
MENY
0 0 kr
999 kr mer att få gratis frakt mer att få gratis frakt
Kategori

Filtrering

Filter laddas..

Vendor 2

Professionell Belysning med en 5 års garanti

  • Bästsäljare
  • Veckans bästa erbjudanden
  • Mest sedda
Mer bästsäljande produkter

Podkategori: Professionell Belysning - Nästa underkategori

Beskrivning av kategori

Professionell LED utebelysning & arbetsbelysning med sensor - 5 års garanti


I vårt sortiment hittar du professionell LED arbetsbelysning som LED strålkastare för byggplatser och LED gatubelysning för allmänna platser utomhus som parkeringshus, parker och trapphus. Dessa professionella utmohuslampor finns också med sensorer som LED lampor med rörelsesensor och skymningsrelä. Då dessa professionella utomhusbelysningar kan vara väldigt kostliga erbjuder vi fem års garanti på vissa av våra professionella LED lysrörsarmaturer, takplafonder och utomhus LED strålkastare samt spotlights och gatubelysningar med mer.


Vad är annorlunda med professionell LED belysning?


Först och främst, LED belysning i alla dess former och modeller är energisnåla och de har också ett starkare ljus, lång hållbarhet och de är miljövänliga. För just LED industrilampor och gatubelysning så är dessa lampor också mer tåliga. Många används som lysrör för kommersiella områden med lager där det ofta är dammigt eller utomhus gatubelysning för parkering där väder och vind kan effektera belysningen. Därför är det viktigt att professionella lampor tål alla väder prognoser från regn till snö och också är tåliga för damm och smuts. Vi rekommenderar att du tar en titt på IP-värdet innan du köper en arbetsbelysning, eftersom detta värde informerar dig om vatten- och dammbeständighet.


Professionella LED lampor med rörelsesensor oc skymningsrelä


På arbetsplatser och allmäna platser är LED utomhuslampor med sensorer en optimal och energieffektiv belysning. På dessa platser är det mycket rörelser och människor kommer och går i olika intervaller. Därför är LED lampor med rörelsesensorer mest använda där eftersom belysningen tänds och släcks automatiskt beroende på om någon är i området. Du kan ställa in olika sensorkänsligheter i procent på vissa lampor med sensorer så att varje ljus har olika synvinklar, observerad radie och ljusets varaktighet med mer. LED industrilampor eller kommerciell belysning med skymningsrelä kan också spara kostnader då de automatisk tänds när det skymnar och släcks vid gryning. Många av dessa sensor lampor finns också med smart belysning där du schemalägger när lampan tänds och släcks och andra smart belysning har rörelsevaktsensorer med kamera vilket kan vara effektiva kring kommersiella områden. Så om du är intresserad av det kan du också hitta det i vår online butik.


Känn dig trygg när du handlar professionell LED utomhusbelysning med oss då vi erbjuder fem års garanti på många av våra LED arbetsbelysningar med eller utan sensor.

Banner patička

Copyright © 1993 – 2024 Donoci®. Alla rättigheter reserverade. Info om personlig data bearbetning. i