SUN@HOME Belysning och dess unika teknologi | Lampmani
Levý banner
Pravý banner
MENY
0 0 kr
999 kr mer att få gratis frakt mer att få gratis frakt
Kategori

SUN@HOME Belysning och dess unika teknologi

Du kanske också är intresserad av

Svar:

Vissa av oss köper en ny smartphone varje år men visste du att vissa smarta tekniker också kan vara till nytta för din hälsa?

SUN @ HOME Teknik

Var är biorytmen för tillväxten av ljust och mörkt skydd, men hur är det med dagens eller den senaste veckans problem? Detta kan uppnås på ett sådant sätt att den nya  SUN@HOME -  belysningen från  LEDVANCE är en stor teknisk teknik .  


En ljus framtid med LEDVANCE


I första hand är det bästa med LEDVANCE-tekniken det faktum att varje steg i biorytmen är perfekt genom att simulera förändringar i den ljusemitterande miljön. Det är lämpligt att de ska kunna ta hand om natten och ta hand om havet på dagarna. Och detta kommer att leda till ett varaktigt förhållningssätt till den dagliga verksamheten inom morfologiområdet, för att skydda e-postindustrierna med en bild, för att säkerställa en kostsam sida av området.


Heligheten är HCL (Mänsklig centrerad belysning)  teknik som optimerar ljuset med hjälp av Fullspektrum SunLike-lysdioder, som förändras under dag och natt. Ljusspridning från 2 200K upp till 5 000K är nyckeln till idealiska ljusförhållanden i ditt hem. Höga CRI-värden (mer än 95) kommer också att liva upp färgerna runt dig precis som solstrålarna gör. Som jämförelse - solen når ett färgåtergivningsindex på 100, har den klassiska LED-källan ett värde på 80. Ett viktigt element är också undertryckandet av det blå ljusspektrumet, vilket förvirrar sömnen och försöker onaturligt fördröja vår trötthet.


Uppfinningsrikedom med varje stråle


Argumentet om varför du ska investera i LEDVANCE-teknik för ditt hem slutar inte där. Smart kontroll är också en perfekt assistent. Du kan enkelt byta ljus själv beroende på den aktivitet du för närvarande är engagerad i. Från fokuserat arbete i starkare belysning till svagt ljus för att göra ditt hem mysigt. Du kan också justera belysningen, till exempel beroende på vädret. Dimring, timer, automatisering eller röststyrning. Detta är bara en kort lista över de funktioner som LEDVANCE erbjuder. Och naturligtvis kan du ladda ner en app för att hjälpa dig med kontrollen .

Och glöm inte den innovativa LightSHIELD-tekniken.  Dessutom absorberar den obehagliga lukter i ditt hem. Vi ger en förlängd femårig garanti för alla SUN@HOME produkter.


Varför behöver du produkter från SUN@HOME-serien hemma? Kort och koncist:


✓ De har den bästa ljuskvaliteten med ett färgåtergivningsindex för CRI > 95

✓ Tack vare imitationen av dagsljus har de en positiv effekt på att ställa in den naturliga biologiska rytmen

✓ De täcker ett brett färgspektrum i intervallet av2 200K - 5 000K

✓ De är smarta, dimbara och trådlöst styrda via en app

Denna  procedur bör hjälpa till att upptäcka bakterier och mikrober ;

Vi har ett års garanti på dessa produkter


För ett trevligt boende kan du investera i dina kunder.

Hantera.

Fråga vad som helst

Paulina

Vi hjälper dig med valet såväl som med tekniska problem.

00468437 370 43(Måndag-Fredag 08:00 - 16:30)

Fråga

Relaterade produkter

Copyright © 1993 – 2024 Donoci®. Alla rättigheter reserverade. Info om personlig data bearbetning. i